Naša sljedeća destinacija definitivno je ovo mjesto u susjednoj Sloveniji

I to na samo par sati vožnje od Zagreba

by | 19 veljače, 2023
izlet slovenija

Ako tražite mjesto za odmor i rekreaciju sa svojom obitelji, u  susjednoj Sloveniji to ćete sigurno pronaći!

Mogli bismo čak reći da se bliži kraj zime pa znamo da su vaše misli možda već u rezerviranju apartmana za more ili nekog drugog mjesta kamo ćete pobjeći na odmor koji, znamo – jedva čekate. A osim mora, mi imamo za vas još bolju opciju – Naturasort Holiday House u Sloveniji centar je za rekreaciju i odmor na selu s obiteljskom tradicijom dužom od 30 godina. Moderne i luksuzne kuće očarat će vas na prvi pogled

Glavni cilj jest ponuditi gostima aktivan odmor kroz razne aktivnosti, a ono što je najbolje, nalaze se na atraktivnoj lokaciji nedaleko od Maribora. Njihove kuće za odmor savršeno su stopljene s okolnim livadama, vinogradima i ribnjacima. Dakle, idilično mjesto za bijeg od gradske vreve i gužve te za uživanje u čaroliji kakvu samo priroda može dati.

Ovdje možete uživati i u bicikliranju, opustiti se u finskoj sauni i hladnoj kupki, igrati tenis, a za djecu su također pripremljeni brojni sadržaji koji će im upotpuniti dan.

Neminovna je činjenica da priroda daje veliku korist za svačije mentalno zdravlje, a tada ostaje samo na nama da to maksimalno iskoristimo. Moderne kuće za odmor smještene u samoj osami i okružene šumom te zelenilom pravi su način da to i počnete prakticirati – što češće!

Pročitajte: Nearcation – trend u putovanjima koji ćemo isprobati ove godine

Foto: Instagram, @naturasort_holidayhouses