Ovo je trenutačno najprodavanija maskara na Amazonu

Lako moguće i najpovoljnija

by | 6 srpnja, 2022
najbolja maskara

Nisu sve trepavice iste, a srećom nisu ni maskare. Korištenje odgovarajuće maskare je kao pronalaženje prave hidratantne kreme za vaš tip kože ili šampona za vaš tip kose – čini veliku razliku. No, u moru proizvoda, koju maskaru odabrati? Za produljivanje, volumen, uvijanje ili jačanje? Sa silikonskom četkicom u obliku pješčanog sata, sfere ili stošca – ili pak onu klasičnu s kratkim četkicama? S toliko izbora, odabir maskare nije uvijek lak zadatak.

Dobro znamo da je čaroban pogled s laskavim trepavicama teško dobiti bez odgovarajućeg “alata”, pa smo preporuku za najbolju kupnju potražili na Amazonu. U ovoj najvećoj svjetskoj internetskoj trgovini dnevno prodaju na tisuće maskara, a za bestseller već neko vrijeme slovi Lash Princess False Lash Effect maskara iz essencea.

Vogue ju je svrstao na svoju listu top 10 najboljih maskara za 2022. godinu, a našla se i u našoj kolekciji najboljih maskara. Ovo je najprodavanija, a lako moguće i najpovoljnija maskara – u našim ju je trgovinama moguće kupiti za 30-ak kuna.

 

Lash Princess False Lash Effect maskara

Što ju čini tako genijalnom? Reklamira se kao maskara koja pruža efekt umjetnih trepavica, a to i ispunjava. Definira i razdvaja svaku trepavicu, a svojom kultnom četkicom pruža dramatičan volumen i dužinu u samo dva sloja. Sve to bez grudica i lijepljenja trepavica. Njezina je formula dugotrajna, ne mrvi se i postojana je cijeli dan, čak i kada dan provedete na suncu.

“Pruža dramatičnu duljinu i veliki volumen“, napisala je jedna od kupaca maskare na Amazonu. “Iskreno mogu reći da ne mogu prestati gledati svoje trepavice u ogledalu jer izgledaju sjajno. Također, jako je dugotrajna. Nakon osmosatnog radnog dana idem u teretanu gdje se znojim kao luda… a ova maskara ne popušta!“

Pročitajte: Genijalne vodootporne maskare za ljeto koje vrijedi probati

Foto: Aleksandar Gligoric/iStock/Getty Images Plus, PR