Drogerijska maskara od 30-ak kuna jedna je od trenutačno najprodavanijih, i to s razlogom

by | 4 ožujka, 2021

Kad napokon nađete dobru maskaru za svoje trepavice, teško da ćete je poželjeti zamijeniti nekom novom.

Naravno, treba uzeti u obzir da svatko od nas ima različite trepavice koje zahtijevaju specifičnu njegu, podizanje, volumen ili dužinu te da postoje tehnike nanošenja pomoću kojih dodatno možete povećati trepavice. Pa, jedna od onih koja ima nekoliko spomenutih svojstava, zbog čega je i postala jedna od najprodavanijih drogerijskih maskara na Amazonu, je Essence Lash Princess Mascara iz Disney kolekcije.

Uz četiri formule koje ima, ona zbog koje je ljudi najviše vole je efekt umjetnih trepavica koji osigurava. Po društvenim mrežama počeli su se pojavljivati videi u kojima beauty influencerice recenziraju maskaru, uspoređuju s drugima i pokazuju vidnu razliku nakon samo jednog sloja, pa i ne iznenađuje da je jedna od najprodavanijih po tako niskoj cijeni. Osim što će lijepo razdvojiti trepavice i doći do gotovo svake – zbog čega će i volumen biti odličan; ne razmazuje se, ne trusi tijekom dana i ostaje nepomično stajati onako kako ste je i nanijeli.

Bitno je naglasiti i da se maskara mora pravilno nanositi kako bi vidjeli njezin puni efekt. Uvijek od korijena prema gore, lagano i precizno, bez brzih poteza na pola trepavica. A ako želite dodatni volumen, trik koji mi koristimo je taj da nakon prvog sloja maskare stavimo malo transparentnog pudera u prahu na trepavice i drugi sloj nanesemo preko njega. Ono što ćete dobiti je izgled gušćih trepavica i volumena kakav svi želimo.

Foto: Unsplash

Tagovi: