Najpraćenija hrvatska doula odsad vas vodi kroz trudnoću i pripremu za porod putem online tečaja

by | 29 lipnja, 2022

Dolazak bebe na svijet jedan je od najljepših trenutaka koji svaka majka može doživjeti. Radost, osmijeh, sreća. No taj trenutak ne dolazi sam od sebe. Njega treba graditi i biti svjestan što sve donosi. Priprema za porod zahtijeva trud, predanost i pomoć nekoga tko porod može olakšati. Ovdje u priču ulazi Una Pašić Gregović – majka, doula, edukatorica i osoba koja će osigurati da vaš porod teče glatko.

Od pripreme do poroda… i svakog detalja između

U trudnoći se žena može osjećati izgubljeno, zbunjeno, pa čak i prestrašeno. Takva je reakcija normalna, no uz prave savjete i stručno vodstvo, priprema za porod može biti predivno iskustvo.

Una je certificirana doula, postpartum doula, porođajna edukatorica, savjetnica za dojenje, te nutricionistička savjetnica za prehranu u trudnoći i postpartumu. Svi oni koji su se imalo dotaknuli ovih tema čitali su je na unabridged.blog i prate njezin Instagram profil @una.bridged. Ono što je novo u Uninom svijetu je da je svoje široko znanje objedinila i predstavila u novom tečaju S Unom kroz pripremu za porod.

una Pašić Gregović

Što vas sve čeka u tečaju?

Una će vas pripremiti na fiziološki porod, porod s medikamentima ili carski rez. Saznat ćete kakvu ulogu u porodu imaju hormoni i zašto je važno održavati pozitivan mindset. Naučit ćete sve o porođajnoj dobi i fazama poroda – kako se razlikuju i što je sve bitno znati. Upoznat ćete svoje tijelo i ovladati znakovima koje vam daje prije poroda. Naučit ćete kako prepoznati latentnu fazu i što napraviti kad porod krene. Una će vas posavjetovati i oko odabira rodilišta.

Tijekom poroda bit ćete spremni na aktivnu fazu i znati podržati tijelo kako biste poticali prirodan razvoj i tijek poroda.

Kad ići u rodilište? Kako izgleda faza tranzicije, a kako bebi pomoći kroz izgon? Koja su vaša prava na porodu i što trebate znati o pupkovini i verniksu? Odgovore na ova pitanja i još puno njih, pronaći ćete na Uninom online tečaju S Unom kroz pripremu za porod.

una Pašić Gregović

una Pašić Gregović

una Pašić Gregović

Olakšajte porod na vrijeme, uz sve što vam treba

Vaš će porod teći glatko uz dodatne materijale koji uključuju predložak plana poroda s uputama, pratitelj navika i popis stvari za rodilište. Budite potpuno spremne za svoju bebu uz checklistu za zadnje tromjesečje te raznim savjetima i receptima, među kojima ćete naći i upute za pripremu domaćeg energetskog napitka za porod.

una Pašić Gregović

Kako to tečaja, a time i do osnaženog poroda?

Uni se javite ovdje i tim putem osigurajte svoj tečaj. U Basic Paketu, tečaj je dostupan pet mjeseci od trenutka kupnje – u tom se periodu možete vraćati koliko god želite. Ako se odlučite za Premium Paket, tečaj je dostupan šest mjeseci. Prvih dvadeset kupaca dobivaju i besplatan pristup online webinaru o prehrani u trudnoći (vrijednost 350 HRK). Prijavite se pomoću ovog linka.

una Pašić Gregović

una Pašić Gregović

una Pašić Gregović

Foto: PR