Najljepši kaputi i jakne sezone koje ćemo nositi na posao, ali i u slobodno vrijeme

by | 3 studenoga, 2020

Ako ste u potrazi za savršenim kaputom ili sportskom jaknom kojima ćete nadopuniti jesensku garderobu, donosimo prijedloge!

Dobar kaput ili jakna komadi su koji dominiraju jesenskom i zimskom garderobom, stoga je investicija u njih uvijek opravdana. Topli, udobni i trendi, primjerci na koje smo naišli u ponudi brenda s.Oliver uklopit će se u baš svaki ormar i stil ove sezone, stoga smo morali izdvojiti svoje favorite.

Ako ste i sami u potrazi za dobrim kaputom, moramo vam reći da su žarke boje poput žute ili crvene aktualne, no na svoje će zasigurno doći i ljubitelji elegantnijih modela jer je klasika u ovoj domeni i dalje prisutna. Popularni “teddy” kaputi su također i dalje u ponudi, pa ako želite primjerak koji će vas ponajprije dobro grijati, a uz to je i trendi, bit će to pravi odabir.

Za avanturiste i ljubitelje sporta tu su kratke i duže puf jakne s detaljima poput remena, zanimljivih kapuljača ili dijelova od zanimljivog materijala koje zamišljamo u urbanim sredinama, kao i u prirodnom okruženju.

Koji su nam modeli jakni i kaputa zapeli za oko u ponudi s.Olivera, saznajte u galeriji ispod!