Najljepše kućne modnih mogula

by | 4 srpnja, 2012

 Za razliku od holivudskih zvijezda i svjetski poznatih pop pjevača, modni moguli nisu toliko skloni čestoj selidbi i mijenjanju domova, pa se u medijima o raskošnim vilama u kojima žive skoro ne govori. Predstavljamo vam nekoliko najljepših i najluksuznijih kuća najuspješnijih ljudi u svijetu mode.

Vera Wang ima kuću na Beverly Hillsu u Kaliforniji, koja se procjenjuje na oko 10 milijuna dolara. Ova kuća prostire se na preko 400 četvornih metara i ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice.

 

Marc Jacobs iznajmljuje kuću u New York koju mjesečno plaća 23.000 dolara. Prostire se na gotovo 200 četvornih metara i ima tri sobe i tri kupaonice.

 

Christian Dior živi u prekrasnoj vili u seoskim predjelima Francuske. Pošto se radi o kući u kojoj je odrastao, nije poznata cijena ovog imanja, kao ni kvadratura. U unutarnjem dizajnu kuće, kao i u dizajnu prelijepog vrta koji je okružuje sudjelovala je Diorova majka Madeleine.

 

Coco Chanel stanovala je u prelijepoj vili u Cap Martinu u Francuskoj, a cijena ovog zdanja danas se procjenjuje na nevjerojatnih 50.732 milijuna dolara. Osobno Coco je nadgledala izgradnju ove kuće s pogledom na Mediteran, koja se prostire na gotovo 1000 četvornih metara.