Najljepše istarske vile u kojima možete doživjeti nezaboravan odmor

by | 23 kolovoza, 2022
Vile Borghetto

Tržište nekretnina u stalnoj je potrazi za novim, zanimljivim i luksuznim lokacijama. Posljednjih godina Istra je postala upravo to – turistički hit poznat po izvrsnoj gastronomiji i, najvažnije od svega, kvalitetnim luksuznim smještajem kakvog smo do sada rijetko mogli vidjeti u Hrvatskoj.

Istra je najveći poluotok na Jadranskoj obali i prostire se na više od 2.800 četvornih kilometara kopna te donosi čak 539 kilometara obale (u što, naravno, uključujemo obale otoka i otočića), sasvim dovoljno za savršen odmor koji će se pamtiti. 

Posebna privlačnost koju Istra nudi jesu osama i mogućnost privatnosti na odmoru ili u kući iz snova. Brojne vile u Istri smještene su na prekrasnim lokacijama, daleko od većih gradova, što nudi veliku slobodu i mogućnost sigurnog uživanja u svom domu. Nemojmo zaboraviti nevjerojatne prirodne ljepote istarskih mjesta koja još uvijek odišu tradicijom, ali i mirom. 

Vile Borghetto

Vile Borghetto – najljepše istarske vile nedaleko od Poreča

Ponuda luksuznog turizma u Hrvatskoj polako je u porastu, a nije neobično da ovdje prednjači upravo Istra. Istražujući ponudu, vile Borghetto pri samom su vrhu kvalitetne ponude luksuznog smještaja u Istri.

Vile Borghetto nalaze se svega nekoliko kilometara od obale u mjestu Vabriga nedaleko od Poreča, poznatog kao jednog od najljepših obalnih istarskih gradića, a osim što su odličan odabir za odmor s obitelji i prijateljima, dobra su lokacija i za razna događanja. U ponudi je čak 13 luksuznih vila s površinom od 200 pa do 500 metara kvadratnih, a na vama je da odaberete vilu po svom ukusu. 

Svaka vila odaje počast istarskoj baštini kroz profinjene simbole tradicije koji ujedno i zadovoljavaju najsuvremenije estetske te građevinske standarde. Izgled njihova interijera i eksterijera otkriva posebno posvećivanje pozornosti detaljima, pri čemu je svaki sastavni dio pomno odabran kako bi se ostvarila neprekinutost profinjenosti. 

Vile Borghetto

Privatne concierge usluge koje će vas razmaziti

Ove vile osim što nude sadržaje kao što su luksuzan interijer i bazen, nude i dodatne usluge kojih se ne bi posramili i najbolji hoteli i resorti na Jadranu. Mala razlika je ta što su te usluge na raspolaganju vama, i isključivo vama. 

Po želji, na raspolaganju vam je privatni kuhar koji će pripremiti najukusnija tradicionalna jela po vašem ukusu za vašu obitelj ili poslovne partnere. Uz kuhara, u ponudi vila Borgheto su i dodatne concierge usluge kao što su masaže, prijevoz, najam bicikla i čamaca te kućna dostava namirnica. Za one željne aktivnog odmora, u ponudi su i tečaj plivanja te joga u okruženju vaše privatne vile. Uz navedene, u ponudi su degustacija maslinovog ulja i vina te degustaciju tartufa.

Vile Borghetto

Pronađite svoje utočište za opuštanje i spokoj u raskošnim kupaonicama, opustite se na prostranim terasama uz zadivljujuće poglede i uživajte u prekrasnom mediteranskom vrtu s vanjskim bazenom i sunčalištem te roštiljem i vanjskom blagovaonicom gdje možete provesti ugodno vrijeme sa svojim najmilijima. Poželite li i sami iznajmiti jednu od vila Borghetto, iskoristite popust od 15 % na rezervacije za boravak u rujnu i listopadu te se u potpunosti prepustite odmoru u šarmantnoj Istri!

Više informacija potražite na villasborghetto.com

Vile Borghetto

Foto: PR