Savršeno uvijene u nekoliko sekundi: 4 najbolja grijana uvijača za trepavice

Ekstenzije vam više neće trebati

by | 12 listopada, 2022
Uređaji za toplinsko uvijanje trepavica

Nema ništa loše u tome da se držite klasike kad je riječ o alatima za uljepšavanje, ali kod uvijača za trepavice, njegova električna verzija mijenja način na koji se šminkate. Bilo da su u formi štapića ili nalikuju klasičnoj inačici uvijača, novi uređaji koriste blagi dotok topline za podizanje i uvijanje trepavica, od korijena do vrhova, u samo par sekundi.

Iako će žene s kratkim i ravnijim trepavicama biti oduševljene njegovim dugotrajnim efektom, stručnjaci savjetuju da se pri uporabi električnog uvijača za trepavice bude na oprezu jer korištenje topline oko očiju može biti opasno. Uređaj za toplinsko uvijanje trepavica zahtijeva mirnu ruku i strpljenje zato što baratanje s toplim uređajem blizu oka nije bezazleno.

Kao i s bilo kojim drugim beauty aparatom nove tehnologije, preporučuje se da s električnim uvijačem za trepavice počnete malim koracima i da se prije uporabe prvo upoznate s njegovim mogućnostima. Osim toga, stručnjaci predlažu da ga počnete koristiti pri najnižoj mogućoj temperaturi i da pri uvijanju ne prelazite više puta preko istog područja da biste smanjili potencijalno oštećivanje trepavica.

Najbolji električni uvijači za trepavice

Kako bismo osigurali da su vaše trepavice i uz jedan premaz maskare uvijene i dugačke do neba, pronašli smo neke od najboljih grijanih uvijača za trepavice koje možete nabaviti online. Uz ove male pomoćnike možete zaboraviti na umjetne trepavice, ekstenzije ili parcijalne trepavice, a kada ih jednom probate teško ćete se vratiti na “obični“ uvijač.

Grande LASH-LIFT Heated Lash Curler, 33 €/247 kn, Grande Cosmetics

uređaji za toplinsko uvijanje trepavica

Budući da se ovaj uvijač za trepavice može puniti, nikada se nećete morati brinuti o kupnji baterija. Dizajniran je s utorom za sigurnost i višestrukim postavkama topline kako bi se spriječilo da se vaš kapak slučajno opeče.

Pročitajte: “Pauk” trepavice nova su opsesija zaljubljenica u make-up

Heated Curved Eyelash Curler, 36 €/272 kn, Panasonic

uređaji za toplinsko uvijanje trepavica

Sličan izgledu klasičnog uvijača, ova električna inačica iz Panasonica koristi set zakrivljenih jastučića za uvijanje trepavica jednim gumbom. S jednim punjenjem traje i do mjesec dana.

Heated Eyelash Curler Professional, 16 €/119 kn, Ardell

uređaji za toplinsko uvijanje trepavica

Želite li isprobati kako električni uvijač radi i je li za vas, a pritom ne potrošiti puno novaca, iskušajte Ardellovu verziju električnog uvijača koja radi na baterije. Opremljena je silikonskom podlogom osjetljivom na temperaturu koja mijenja boju kad je uređaj spreman za uporabu.

REVEAL Heated Eyelash Curler and Tweezer termalni komplet, 18 €/ 139 kn, Remington

uređaji za toplinsko uvijanje trepavica

Remingtonov termalni češalj za uvijanje trepavica radi na baterije, a zagrije se za tren. Njegova pametna naljepnica promijeni boju pokazujući da je spreman za upotrebu, što znači da možete u jednom potezu nježno uviti, razdvojiti i produljiti vaše trepavice.

Pročitajte: Pronašli smo 6 najboljih maskara već od 29 kuna!

Foto: Getty Images, PR