Najbolji beauty lookovi s ovogodišnje dodjele nagrada Emmy

Kakva je situacija u beauty svijetu i tko su predvodnice trendova

by | 20 rujna, 2021

Između Met Gale, MTV VMA i sada dodjele nagrada Emmy, moramo priznati da je ovo bilo prilično hektičnih nekoliko tjedana za poznate iz svijeta glazbe, glume i mode. Neki bi rekli “napokon”, s obzirom na proteklih godinu i pol života pod ključem i online sastanaka i događanja.

I priznajemo, i mi smo jedva dočekali da pogledamo sve te lookove s crvenih tepiha i komentiramo tko je što imao odjeveno, za kakve beauty lookove i dodatke su se odlučile zvijezde koje zapravo redovito i budu najbolji pokazatelji trenutnih trendova, osim onih na modnim pistama. Sudeći po viđenom, možemo reći da beauty svijet nikako ne usporava, bez obzira na pandemiju koronavirusa. Frizure, šminka i nokti svakako su on point i svode se na svijetle, upečatljive boje, holivudski glamur i izrazito duge nokte. S obzirom na to da je dodjela Emmy nagrada jedan tradicionalan event na kojem redovito prikupljamo inspiraciju za rekreiranje beauty lookova kod kuće, ni ovaj put nas nije razočarao, već nam je pokazao da jesen ne treba biti nimalo dosadna.

Pročitajte: Ovo su najljepši beauty lookovi s ovogodišnje Met Gale

Iako smo već na modnim revijama za jesen-zimu 2021. mogli vidjeti da se upečatljive boje zadržavaju, sada napokon možemo to vidjeti i izvan modnih pista te priznajemo – želimo da ovaj trend ostane zauvijek tu jer nas podsjeća na ljeto. Yara Shahidi pokazala nam je da ne možemo pogriješiti izborom boje sjenila u boji haljine ili da jednostavno nosite crveni ruž na sve. Tuševi za oči u neonskim bojama, šljokice u boji i sjajilo za usne ostaju tu i podsjećaju nas na 90-e kad su Britney Spears i Destiny’s Child “žarile i palile”, a savršeno se uklapaju u raspoloženje nakon lockdowna kad sve što želimo je družiti se s ljudima i sređivati. Kad je kosa u pitanju, sudeći prema Aidy Bryant i Hannah Einbinder – rajfovi i povezi za kosu su se vratili (bilo je samo pitanje vremena), kao i šiške u svim izvedenicama koje su frizeri nagovještavali kao najveći hit ove jeseni. U galeriji pogledajte najbolje beauty lookove s ovogodišnje dodjele nagrada Emmy.

Najbolji beauty lookovi s ovogodišnje dodjele nagrada Emmy

Foto: Gareth Cattermole, Mike Coppola, Rich Fury via Getty Images