Kakve ćemo frizure nositi ove jeseni otkrivaju nam poznati zagrebački frizeri

Zagrebački frizeri otkrivaju nam nove jesenske trendove

by | 13 rujna, 2021
frizure

S prvim padom temperature, polako se počinjemo pripremati za jesen, a posebno nas raduju novi trendovi koje nam ona sprema.

Iako smo i sami najveći obožavatelji ljeta, jesen ima nešto zanimljivo u sebi osim slojevitog oblačenja – genijalne, njegovane, a opet opuštene frizure koje nosimo kao točku na i svake odjevne kombinacije. A ono što nam ova jesen donosimo, priznajemo, itekako podržavamo. Prirodni lookovi i dalje su prisutni kad su make-up, ali i frizure u pitanju, a to je ono što ipak najviše cijenimo – lijepu frizuru bez previše truda. U nastavku vam stoga donosimo predviđanja tri poznata zagrebačka frizera kad je riječ o jesenskim trendovima u šišanju i bojama.

Kakve ćemo frizure nositi ove jeseni?

Sabina Puhovac, frizerski salon Shape

Popularno šišanje za jesen 2021. bit će autentično šišanje te frizura koja nije zahtjevna za održavanje, frizura koja lijepo izgleda kad je samo prirodno osušena, bez feniranja. Također, već sada možemo vidjeti da su hit i slojevite frizure iz 70-ih. Riječ je o slojevitom šišanju na dugoj kosi, takozvana “shag” frizura, lepršava sa puno volumena i mekanim rezovima.

Kod bojenja, nosit će se višedimenzionalne boje, što znači da rezultati izgledaju potpuno prirodno, bojanje koje daje suptilan sjaj, te suptilno prekrivanje, prirodne svijetle i tamne dimenzije u karamel i čokoladnim nijansama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHAPE, FRIZERSKI SALON (@shape_hair.official)

Josipa Drpić, frizerski salon Josey hair & beauty

Boje ove jesenske sezone kreću se od nadahnuća jesenskim nebom – bakreni tonovi, crveni balayage na tamnosmeđoj kosi, čokoladno smeđa, capuccino blond, karamel nijanse.

Kad je u pitanju šišanje, čupavi “nevidljivi slojevi” , kratki bobovi, šiške “zavjese”, a opći je naglasak na šišanju koje ne zahtijeva održavanje. Stilovi koje treba izbjegavati su sve što treba sušiti fenom da bi izgledalo lijepo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josey Hair & Beauty (@josey_hairxbeauty)

Ivica Palinić, frizerski salon KOSA by A&I

Kraljica jeseni svakako će biti bob frizura, bilo da je riječ o strogo ravnima ili dužim messy. Uz bob, dolaze i takozvane “zavjesa” šiške, postupno ošišana kosa i općenito slojevito šišanje duge kose. Šiške za one hrabrije dolaze i u kraćoj verziji poput Amelie.

Kad su boje u pitanju, za jesen je uvijek poanta da boja bude puna i bogata, zato su smeđa, narančasta i creamy blonde u raznim verzijama još uvijek na tronu. Poanta je da se boje stapaju, bilo da se radi o ombre ili balayage tehnici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli K O S A by AiI (@k_o_s_a_by_aii)

Foto: Povozniuk via Getty Images