Na Netflix uskoro stiže novi “Headspaceov” vodič za spavanje

Nakon vodiča kroz meditaciju, stižu nove epizode koje će nam pomoći kvalitetno se odmoriti

by | 15 travnja, 2021
spavanje

Nije tajna kako je problem nesanice danas široko rasprostranjen. Puno smo puta već pisali o tome, i čini se da je svaka pomoć dobro došla kad je riječ o jednom od najbitnijih faktora zdravog života. Iz tog razloga, jako nas je razveselila novost pristigla s Netflixa!

Nakon što nas je oduševio svojim serijalom za meditacije i mindfulness, jedna od najpopularnijih aplikacija za meditiranje, Headspace, na Netflix donosi nove epizode fokusirane na spavanje. Headspace Guide To Sleep na popularnu streaming platformu dolazi 28. travnja 2021., a naučit će nas kako bolje spavati te će nam dati znanstveno potkrijepljene savjete za kvalitetniji san. Ako ste uživali u prvom serijalu, Headspace Guide To Meditation, vjerujemo da će vam i ovaj novi biti po volji. (Pročitajte: Odgađanje spavanja fenomen je od kojeg nesvjesno pati sve više ljudi)

Kroz novi serijal o kvalitetnom snu vodi nas Eve Lewis Prieto, direktorica meditacija aplikacije Headspace, a svi savjeti i trikovi za kvalitetniji san temelje se na najnovijim znanstvenim istraživanjima i savjetima stručnjaka. Serijal istražuje različite faktore koji utječu na naš san, od utjecaja mobilnih telefona pa sve do broja sati potrebnih da se osjećamo odmoreno i naspavano. Svaka od sedam epizoda novog serijala završava opuštanjem kroz koje nas vodi stručnjak, a koje bi nas trebalo pripremiti za počinak. Trailer novog serijala Headspace Guide To Sleep pogledajte u nastavku!

Foto: Ava Sol/Unsplash