Muškarci ove stvari ne primjećuju na sastanku

by | 22 rujna, 2014

Dok se žene opterećuju s milijun sitnih detalja vezanih za sastanak, muškarci su često puno opušteniji. Ovo su stvari koje oni sigurno ne primjećuju na prvom spoju s vama.

dejt

Nervozni ste

To je normalno i sasvim prihvatljivo. Dok god se svakih deset sekundi ne ispričavate zbog toga što ste nervozni -to je prilično zamarajuće, a može biti i iritantno. Ako slučajno ispustite žlicu, našalite se u vezi toga i nastavite dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Imate dojam da previše pričate

Nekada može biti zaista teško naći zajedničku temu. I dok u sebi počinjete paničariti misleći da ga davite pričom o svom životu, vrlo je vjerojatno da on u tom trenutku misli “Sreća da prošlih 20 minuta nisam trebao razmišljati o tome što ću reći”.

Jedno ili pet pića

Potpuno je nebitno, dok god muškarcu ne povraćate po cipelama. Bitno je da se zabavljate, da vam je lijepo – zato se opustite i budite to što jeste.

Jedite šta god želite

Ako vam se jede salata, naručite salatu, bez obzira na to što će pomisliti. Ako vam se jedu rebrica, jedite rebrica. Jednostavno.

Što ste obukli

Dok god nosite bilo što na sebi, muškarci neće biti šokirani. Jednostavno obucite nešto u čemu ćete se osjećati ugodno. Veze se ne zasnivaju samo na izgledu.

Želite ići do kraja na prvom sastanku

Ako je sastanak bio izvanredan i imate veliku želju ga nastaviti, zašto ne? Muškarac vas neće osuđivati ako odete kući s njim na prvom, trećem ili petom sastanku. Ili nikad. Ako to čini, onda je nezreo.

Prekinuli ste muškarca dok priča

Ako se ovo često događa, svakako nije ugodno. Ali, ako se tek povremeno dogodi, neće biti problema. Na prvom sastanku najbitnije je da razgovor kontinuirano teče – tišina može biti vrlo neugodna.

Spominjanje bivših

Nećete zaprepastiti muškarca ako se tijekom razgovora dogodi da uzgred spomenete bivšeg dečka. Činjenica da ste nekada s nekim bili u vezi potpuno je normalna stvar.

Nije problem ako zakasnite

Muškarcu neće smetati da čeka desetak minuta, provjeravajući za to vrijeme Facebook ili Instagram. Ali, ako kasnite pola sata, a niste mu se javili, nemojte se čuditi ako ode bez riječi.

Tko će platiti piće na prvom sastanku

Muškarci obično idu na sastanak pretpostavljajući da će oni platiti piće. Ako se vi ponudite platiti, u redu. Ako ništa ne spomenete, i to je u redu. Sigurno neće zbog toga početi pričati o jednakosti spolova i muškim pravima. Barem ne većina njih.

Izvor: Superžena