MOŽDA ĆE VAS ŠOKIRATI, ali ovo se najviše jede u Hollywoodu!

by | 22 listopada, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Da vas netko pita što mislite da slavne, bogate žene koje paze na svoj izgled najčešće jedu, što biste im odgovorili? Kelj? Zelene sokove? Chia sjemenke?

Sigurno sve ovo više ili manje one jedu, ali prema online portalu My Body and Soul, u Hollywoodu najčešće jedu – krastavac. Najviše zato što je alkalna prehrana posljednji hit među dijetama u svijetu slavnih, a krastavac je središnja namirnica u toj prehrani.

Alkalnu prehranu ovih dana prakticiraju, među brojnim slavnim osobama, i Gisele Bündchen, Jennifer LopezGwyneth Paltrow, a ova dijeta popularna je zato što je niskokalorična, a osigurava organizmu dovoljnu opskrbu vodom i vlaknima – što znači da smanjuje nadutost, ali i apetit.

Krastavac je i prije eksplozije popularnosti alkalne prehrane bio poznat kao prava namirnica za ljepotu –  smanjuje opseg oko struka, bogat je vitaminima, mineralima i vodom te je odličan i za kožu iznutra, ali i izvana kad se nanese kao maska za hidrataciju, ili kad stavite kriške na oči i shvatite da nema boljeg borca protiv podočnjaka.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: GRAZIA