Mjesečni horoskop za veljaču 2024. donosi astrologinja

by | 31 siječnja, 2024
horoskop

Pet važnih planeta okuplja se ovoga mjeseca u znaku Vodenjaka i donosi nam promjene na financijskom polju i u vezama. Što vam predviđa mjesečni horoskop za veljaču 2024.?

Mjesečni horoskop za veljaču 2024.

Ovan

Dragi Ovnovi, ovaj mjesec donosi značajan uspjeh na polju karijere, naglašavajući financijski dobitak, dobru reputaciju, razne benefite i zaslužene nagrade. Važan aspekt ovog perioda jest i fokus na iscjeljenju i pozitivnim promjenama koje se tiču tijela, zdravlja, izgleda i samog identiteta. Merkur će svojim kretanjem kroz različite znakove otvoriti vrata za brojne komunikacijske prilike, ali i za veće financijske bonuse. Imat ćete priliku proaktivno komunicirati, pregovarati i ostvariti dodatne prihode. Važno je iskoristiti ovu energiju za razvoj poslovnih odnosa i proširenje financijskih horizonata. Venera, planet ljubavi i estetike, unosi sjaj u sferu karijere, stvarajući povoljne okolnosti za napredak. Očekuju vas ne samo profesionalni uspjesi već i društvene prilike koje će dodatno obogatiti vašu mrežu kontakata. Zablistat ćete u društvenim krugovima i stvoriti nove mogućnosti i kontakte. Mars, planet akcije, unosi ambiciju, volju i izuzetan uspjeh u karijeru. Ovo je vrijeme kad će se vaša poslovna odlučnost posebno istaknuti, otvarajući vrata za napredovanje ili čak novi posao. Savezi s uspješnim pojedincima također će biti naglašeni, što dodatno jača vašu poziciju u profesionalnom svijetu. Uzbudljiva događanja očekuju se i u sferi financija, s pozitivnim iznenađenjima i uspjehom u područjima poput videografije i umjetnosti. Pronaći ćete kreativne načine za povećanje prihoda i izražavanje svojih talenata. Važno je napomenuti da su, usprkos svim pozitivnim trenucima, mogući trenuci tenzija i teških razgovora o zaradi. Ključ je ostati realan u očekivanjima i postaviti čvrste temelje za dugoročni financijski uspjeh.
Zaključno, veljača vam donosi izuzetnu priliku za procvat karijere, financijski prosperitet i osobni razvoj. Iskoristite ovaj period da biste ostvarili svoje ambicije i gradili uspješan put ka blistavoj budućnosti.

Bik

Dragi Bikovi, veljača nagovještava mogućnost nadilaženja samosabotirajućih navika tijekom ovog mjeseca. Ovo je vrijeme kad možete ojačati svoju volju i postaviti temelje za zdraviji životni stil. Snaga Venere u Vodenjaku omogućava vam da se posvetite otklanjanju prepreka koje vam stoje na putu ka osobnom uspjehu. Merkur, planet komunikacije, također je u Vodenjaku, i donosi potrebu za pregovaranjem i proširenjem zarade. Ovaj period pogoduje pregovorima oko radnih uvjeta, a vaša sposobnost jasne komunikacije dolazi do izražaja. Spremnost na komunikaciju vam može otvoriti vrata ka novim prilikama za zaradu i napredovanje na profesionalnom planu. Mars, planet strasti i ambicije, donosi vatrenu energiju na polje vaše karijere. Očekujte promjene na poslovnom planu, možda čak i unaprjeđenja ili promjene radnog mjesta. Venera i Mars donose neplanirane radosti i prilike za putovanja. Vaša avanturistička strana može doći do izražaja, otvarajući vrata ka novim iskustvima i susretima. Posebno na Dan zaljubljenih, očekujte romantične trenutke i nove veze, osobito ako su povezane sa stranim destinacijama. Vaša emotivna povezanost s partnerom može postati dublja i ispunjavajuća. Ključni trenuci dolaze kroz konjunkciju Marsa i Plutona, donoseći intenzivnu moć i potencijal za duboke transformacije u karijeri. Ovo je vrijeme kad možete iskoristiti svoju snagu i preobraziti svoje profesionalno putovanje. Generalno, veljača 2024. godine za Bikove obećava procvat karijere, nadilaženje loših navika, sretna iznenađenja i romantične veze. Iskoristite ove astrološke vibracije da biste ostvarili svoje najviše potencijale i izgradili uspješan i ispunjen život.

horoskop

Blizanci – mjesečni horoskop za veljaču 2024.

Dragi Blizanci, Merkur, vaš vladar, otvara vrata prilikama za prosperitet, avanturistička putovanja i napredovanje u karijeri. Ovaj mjesec obećava nove horizonte i prilike koje će vas potaknuti da istražujete šire vidike života. Vaša moć komunikacije i intelekta postat će ključni faktori u iskorištavanje ove energije na najbolji mogući način. Venera, planet ljubavi i financija, također će kročiti kroz različite kuće, nudeći vam prilike za financijski uspjeh i pobjede pred sudom. Ovaj period nosi sa sobom ne samo materijalni prosperitet već i afirmaciju vaših vrijednosti i pravde. Mogući su pozitivni ishodi pravnih pitanja, donoseći olakšanje i zadovoljstvo. Mars, planet energije, unosi dinamiku i avanturistički duh. Međutim, budite oprezni jer ista energija može izazvati konflikte u sudskim postupcima ili duhovnom istraživanju. Važno je kanalizirati ovu snagu na konstruktivan način, izbjegavajući sukobe i fokusirajući se na osobni rast.
Učenje, kako kroz akademske uspjehe tako i kroz duhovni rast, postat će važan dio ovog perioda. Razvijajte svoje talente, istražujte nove oblasti i otvorite um za šire razumijevanje svijeta oko sebe. Ovo je vrijeme kad možete postići ravnotežu između intelekta i duše. Napredak u karijeri i uspješni pregovori također su naglašeni, obećavajući stabilnost i prosperitet. Iskoristite ove prilike za izgradnju čvrstih temelja za budućnost i postizanje profesionalnih ciljeva. Financijske prilike će biti obilne, donoseći prosperitet i stabilnost. Otvorite se za nove investicije, ali budite mudri u upravljanju resursima. Održavanje ravnoteže između ambicija i realnosti ključno je za dugoročni financijski uspjeh. Usprkos svim pozitivnim aspektima, važno je biti svjestan potencijalnih konflikata u sudskim i duhovnim okruženjima. Razumijevanje različitih perspektiva i suzdržavanje od impulzivnih reakcija pomoći će vam da održite unutarnju ravnotežu. Veljača za vas predstavlja izuzetnu priliku za osobni razvoj, materijalni uspjeh i duhovno prosvjetljenje.

Rak

Dragi Rakovi, ovaj mjesec donosi povećanje značajnih prihoda i jačanje reputacije, stvarajući temelje za uspješan i izbalansiran život. Jedan od ključnih trenutaka ovog perioda jest značajno povećanje prihoda. Možete očekivati pozitivne financijske pomake, koji će vam omogućiti veću sigurnost i slobodu u upravljanju svojim resursima. Ovo je vrijeme kad pažljivo planiranje i pametno upravljanje financijama mogu donijeti dugoročne koristi. Uz to, energija ovog mjeseca podržava profesionalni rast i napredak, stvarajući povoljne okolnosti za izgradnju stabilnosti u karijeri. Posvećenost radu i usmjeravanje na osobni razvoj donose vidljive rezultate. Važno je istaknuti stelijum planeta koji će se formirati u osmom polju od 16. do 19. veljače. Ovaj period nosi sa sobom duboke transformacije i introspekciju. Sada imate priliku dublje istražiti svoje unutrašnje svjetove i osnažiti svoje duhovno biće. Merkur u Vodenjaku tijekom veljače naglašava važnost komunikacije i investicija. Razvijate svoje vještine u ovim domenama, što može dodatno podržati financijski i profesionalni rast. Komunikacija postaje ključni alat za uspješno vođenje poslovnih odnosa. Venera u Jarcu unosi pozitivnu energiju u odnose i financije. Ovaj položaj podržava stabilnost u ljubavnim i partnerskim vezama, kao i mogućnost ostvarivanja financijskih ciljeva zajedno s voljenima. S Marsom u Jarcu, veljača donosi dinamiku u karijeri, ali se možete suočiti i s izazovima. Važno je usmjeriti ovu energiju ka konstruktivnim ciljevima, izbjegavajući konflikte i fokusirajući se na postizanje dugoročnih profesionalnih uspjeha.

Lav

Dragi Lavovi, veljača donosi priliku za to da pronađete partnera s kojim ćete dijeliti duboke veze i postići emocionalnu stabilnost. Bilo da se radi o jačanju postojećih veza ili otkrivanju nove ljubavi… Dobar aspekt između Saturna i Jupitera u prva dva tjedna mjeseca veljače unosi pozitivne vibracije u vašu karijeru i financijske strategije. Ovaj period idealan je za postavljanje ciljeva i planova koji će vam pomoći da ostvarite profesionalni uspjeh. Razmotrite dugoročne strategije koje će vam omogućiti stabilnost i rast u poslovnom svijetu. Merkurovo kretanje donosi promjene u radnim rutinama, značajnim odnosima i financijama. Budite pažljivi u komunikaciji, posebno u poslovnom okruženju, jer vaše riječi mogu imati dubok utjecaj na ljude oko vas. Iskoristite ovu energiju za konstruktivne razgovore i izražavanje svojih ideja. Venera u Jarcu unosi uživanje u svakodnevnom radu i otvara vrata potencijalnim financijskim dobitcima. Ovaj položaj Venere potiče vas na to da cijenite ljepotu u svakodnevnim zadacima, čineći radni prostor ugodnijim i inspirativnijim. Mars u Jarcu jača ambiciju i motivira vas za rad, ali upozorava na opasnost od premora. Pazite na ravnotežu između rada i odmora kako biste očuvali svoje fizičko i emocionalno blagostanje. Ovo je vrijeme da svoju strast usmjerite ka produktivnim projektima, ali budite svjesni svojih granica. Mars u Vodenjaku od 13. veljače može unijeti dinamiku u odnose, posebno tijekom putovanja. Budite strpljivi i pažljivi kako biste izbjegli konflikte s partnerima. Komunikacija je ključna pa izrazite svoje potrebe na jasan i pažljiv način.

horoskop

Djevica – mjesečni horoskop za veljaču 2024.

Drage Djevice, Merkur, Venera i Mars će boraviti u Vodenjaku, donoseći izazove i intenzivan radno-okvirni ambijent. Ova kombinacija ukazuje na potrebu za isticanjem na radnome mjestu. Ipak, Venera u polju posla donosi mogućnost povećanja prihoda ili unaprjeđenja, stvarajući temelje za dugoročnu stabilnost. Period između 23. siječnja i 15. veljače, nekim pripadnicima vašeg znaka može donijeti vijesti o prinovi. Obratiti dodatnu pažnju na obiteljske planove i generalno odnose. Najuzbudljiviji trenuci tijekom ovog mjeseca stižu 7. i 8. veljače, donoseći lijepa iznenađenja u poljima financija i ljubavi. Tada se otvaraju romantične prilike za putovanja, a mogu se očekivati i lijepe vijesti u vezi s djecom, 8. i 9. veljače. Ipak, 10. veljače može donijeti izazove u vezi s financijama i planovima putovanja. Važno je biti fleksibilan i prilagodljiv kako biste premostili eventualne poteškoće. Venera, koja ide ka Neptunu, donosi sjajnu transformaciju u kreativnim ili poduzetničkim pothvatima. Ovo je vrijeme kad se mogu razviti inspirativni projekti s pozitivnim financijskim ishodima. Najvažniji trenutak u mjesecu je konekcija Marsa i Plutona sredinom mjeseca, koji donose intenzivnu volju ali i potencijalne sukobe na radnom mjestu. Ovaj period zahtijeva pažljivo upravljanje odnosima i posvećenost mirnom rješavanju konflikata.
Posvetite se poslu i zdravlju, budite pažljivi u ljubavnim odnosima i partnerstvima, a uz pravilan pristup, očekujte izgraditi temelje za dugoročni uspjeh i sreću.

Vaga

Drage Vage, veljača 2024. godine će biti obilježena romansom, kreativnošću i radošću za pripadnike vašeg znaka. Venera, koja vlada vašim znakom, donosi pozitivna iznenađenja u ljubavi i financijama. Povoljan aspekt između Saturna i Jupitera u polju posla donosi dobre, iako ne izuzetne rezultate. Merkur utječe na komunikaciju i potiče kreativnost. Venera se seli iz Jarca u Vodenjaka, donoseći kreativnost i romantične prilike, a Mars prelazi iz Jarca u polje romantike, povećavajući vaše šanse za ljubav i harmoniziranje odnosa. Venera, planet ljubavi i estetike, ima ključnu ulogu u događanjima za vas ovog mjeseca. Prisutnost Venere donosi ugodna iznenađenja u poljima ljubavi i novca, stvarajući harmoniju u emotivnim i materijalnim sferama života. Ovaj period pruža priliku za dublje povezivanje s voljenima i uživanje u materijalnim blagodatima.
Suradnja Saturna i Jupitera nagovještava pozitivne rezultate u sferi rada i financija. Iako neće biti izuzetno spektakularni, ovi rezultati osiguravaju stabilnost i postepeni napredak. Možete očekivati profesionalni rast i financijsku sigurnost tijekom ovog perioda. Merkur, planet komunikacije i razmišljanja, donosi raznovrsnu komunikaciju i potiče kreativnost. Ovo je vrijeme kad se ideje mogu razvijati brže, a rješenja se mogu pronalaziti na lakši način. Savjetuje se da iskoristite ovu dinamičnu energiju za ostvarenje svojih kreativnih potencijala. Period od 16. do 19. veljače donosi duboku inspiraciju i radost, potičući kreativni duh i otvarajući vrata za osobni rast.
Pred vama je vrijeme ljubavi, kreativnosti i radosti i zato iskoristite ove pozitivne energije kako biste unaprijedili svoje ljubavne veze i ostvarili profesionalni rast.

Škorpion

Dragi Škorpioni, velike promjene su pred vama, transformacije koje će dotaknuti različite aspekte vašeg života. Vaš dom postaje epicentar promjena, a životni prostor doživljava značajne preobražaje. Ove pozitivne vibracije donose blagostanje i novi početak, stvarajući temelje za harmoničan i ispunjen privatni život. U sferi karijere, očekujte prekretnicu koja će unaprijediti vaše radno okruženje i utjecati na vaše zdravstveno stanje. Sekstil između Saturna i Jupitera doprinosi poduzetništvu i romansi. Ovo je vrijeme kada se vaša kreativnost oslobađa, a romantične i poduzetničke inicijative donose pozitivne rezultate. Nekoliko planeta u vašem četvrtom polju ukazuju na intenzivnu aktivnost u vašem domu i obiteljskom životu. Ovaj period dubokih transformacija jača veze unutar obitelji, stvarajući čvrstu osnovu za vaše emocionalno blagostanje. Venera u Jarcu otvara vrata za poslovne mogućnosti u vezi s nekretninama, pružajući vam priliku da kupujete, prodajete ili čak preuređujete svoj dom. Mars, smješten u četvrtom polju, može vas inspirirati na selidbu ili promjenu doma, pružajući vam priliku za svježi početak. Venera i Mars, u aspektu s Uranom i Neptunom, donose iznenadne trenutke u ljubavi. Očekujte neočekivane susrete i romantične avanture. Također, ova energija podržava vaš uspjeh u kreativnim projektima i na društvenim mrežama. Iskoristite ove pozitivne vibracije kako biste ostvarili svoje ljubavne i kreativne ambicije. Iskoristite ovaj period kako biste stvorili sretan i ispunjen život u svim sferama. Spremni ste za novo poglavlje puno prosperiteta, ljubavi i harmonije.

horoskop

Strijelac

Dragi Strijelci, stelijum planeta u trećoj kući donosi pozitivne okolnosti u vaš život. Ovaj položaj otvara vrata za putovanja i učenje. Ako ste razmišljali o širenju vidika ili stjecanju novih znanja, ovo je vrijeme kad će se takve prilike otvoriti pred vama. Prva dva tjedna veljače nose sjajnu energiju za aktivnosti vezane za dom. Ovo je povoljan trenutak za sređivanje životnog prostora, uživanje u obiteljskim trenucima i stvaranje harmonije u domu. Iskoristite ovu pozitivnu atmosferu. Merkur u Vodenjaku donosi intenziviranje komunikacije i online aktivnosti. Očekujte da će se vaša sposobnost izražavanja dodatno istaknuti, a online interakcije mogu biti izuzetno zanimljive i produktivne. Razmotrite razmjenu ideja i informacija sa širim krugom ljudi. Venera u Jarcu donosi povoljan period za financijske transakcije i kupovinu. Ovo je vrijeme kada možete razmotriti pametne investicije ili uživati u kvalitetnim kupovinama. Budite pažljivi i svjesni prilika koje se pojavljuju u vezi s novcem. Mars, pridružujući se stelijumu u Vodenjaku, donosi strast i ambiciju u vaš život. Ova energija može vam pomoći da postignete svoje ciljeve, posebno u oblasti projekata i aktivnosti koje zahtijevaju inovaciju. Otvorite se prema novim pothvatima i slijedite svoje strastvene ciljeve. Venera ide ka Uranu i donosi pozitivna iznenađenja u novcu i ljubavi. Očekujte neočekivane preokrete i uzbudljive trenutke u svojim odnosima, a financijski prosperitet može doći iz iznenadnih izvora. Otvorite se ka novim iskustvima i budite spontani.

Jarac

Dragi Jarci, tijekom veljače vaše polje novca je prilično aktivno, osobito sredinom mjeseca, što govori o potencijalnom unapređenju financijske situacije. Paralelno s financijskim dobrim prilikama, otvaraju se i vrata za putovanja i uspjeh u romantičnim ljubavima, kao i online kontaktima. Iskoristite ovaj period kako biste proširili svoje znanje. Veljača također donosi povoljnosti za pregovaranje oko ugovora i poslovnih dogovora. Budite smjeli u postizanju sporazuma, jer će vaše pregovaračke vještine biti posebno istaknute tijekom ovog perioda. Venera u vašem znaku unosi dodatnu dozu ljepote i šarma u vaš život. Očekujte poboljšanja u izgledu i ljepoti, što će dodatno podržati vašu pozitivnu transformaciju tijekom veljače. Mars i Merkur mogu donijeti oštar govor i potencijal za agresiju. Pazite na svoje riječi i prilagodite komunikaciju kako biste izbjegli nesporazume. Fokusirajte se na konstruktivan dijalog kako biste sačuvali harmoniju u odnosima. Vrhunac mjeseca obilježava intenzivno spajanje Marsa i Plutona u drugom polju. Ovo ukazuje na veliku promjenu na polju financija i karijeri. Budite otvoreni za transformacije koje dolaze, jer ova energija može donijeti duboke pozitivne promjene u vašem profesionalnom životu. U svakom slučaju, veljača vam donosi priliku za sjajnu transformaciju, kako u financijama, tako i u privatnom životu. Iskoristite povoljne aspekte, kako biste ostvarili svoje ciljeve i istražili nove horizonte.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, ovaj mjesec donosi velike promjene u vašem identitetu. Stelijum u vašem znaku ukazuje na važnost fokusa na vlastitu svrhu, karijeru i osobni razvoj. Očekujte da ćete biti vođeni unutarnjim nagonima ka postizanju svojih ciljeva i ostvarenju životne svrhe. Prva dva tjedna veljače nose pozitivne financijske prilike. Iskoristite ovaj period kako biste pregledali svoje financijske planove, istražili nove mogućnosti za zaradu i donijeli pametne odluke koje će podržati vašu materijalnu sigurnost. Efikasne vještine komunikacije i marketinga postaju važne s ulaskom Merkura u vaš znak. Ovo je vrijeme kada možete briljirati u izražavanju svojih ideja i odlično komunicirati s okolinom. Razmotrite kreativne načine promocije svojih ideja ili projekata.
Venera, donoseći svoju ljepotu i šarm, igra ključnu ulogu u oblikovanju vašeg identiteta. Ovaj period naglašava vašu sposobnost da privučete pažnju i ostavljate pozitivan dojam na druge. Iskoristite ovu energiju kako biste ostavili snažan dojam u poslovnim i društvenim sferama. Mars dodatno jača vašu ličnost. Sada ćete osjećati snažan impuls da poduzmete konkretne korake ka ostvarenju svojih ciljeva. 8. i 9. veljače mogu se dogoditi ljubavna, ali i financijska iznenađenja. Budite otvoreni za nove prilike i susrete koji mogu donijeti radost i pozitivne promjene u vašem životu. Iskoristite ovu snažnu podršku kako biste stvorili pozitivne promjene i unaprijedili svoj život.

Ribe

Drage Ribe, otvaraju se vrata za pozitivne promjene u vašem životu, posebno kada je riječ o osobnom rastu i financijama. Očekujte da će ovaj period donijeti oslobađanje od tereta prošlosti i stvaranje prostora za prosperitet. Saturnovo kretanje kroz vašu kuću identiteta i tijela čini da postanete ozbiljniji i introspektivniji. Ova faza je povoljna za duboko razmišljanje o vašem životnom putu, ciljevima i osobnom razvoju. Proučite svoje navike, razmislite o svojim vrijednostima i postavite temelje za budući napredak. Intenzivan stelijum u Vodenjaku dovodi do duhovnog buđenja i otvaranja potencijala za prosperitet iz inozemstva. Ovo je vrijeme kada ćete duboko zaroniti u svoju unutrašnjost i prigrliti nove mogućnosti koje vam dolaze izvan uobičajenih okvira. Venera u Jarcu donosi sreću i podršku od društvenih grupa i starije braće i sestara. Sada vaše veze sa zajednicom mogu ojačati, tu je osjećaj povezanosti sa širom društvenom mrežom. Mars u Vodenjaku nudi vam prilike za putovanja i šansu da se oslobodite loših navika. Iskoristite ovu energiju za istraživanje novih destinacija, širenje svojih vidika i otpuštanje tereta koji vam više nije potreban.

Piše: Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac

Foto: Pexels