Mjesečni horoskop za studeni 2022.: Očekuju nas sudbinski susreti

by | 2 studenoga, 2022
horoskop za 11 mjesec

Mjesečni horoskop za studeni 2022. otkriva nam da bi Blizanci mogli iskusiti ljubav na radnome mjestu, dok Strijelce očekuje nezadovoljstvo u vezi. A što vama donose zvijezde ovog mjeseca?

Mjesečni horoskop za studeni 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, u prvoj polovici studenoga posvetit ćete se financijama i mnogi pripadnici vašeg znaka zaključit ćete poslovne dogovore koji imaju za cilj poboljšanje vaše financijske situacije. Također, u sljedeća četiri tjedna oslobađate se starih obrazaca koji vas već neko vrijeme sputavaju. Budite oprezni u komunikaciji. Ako ste u vezi ili u braku, između vas i voljene osobe se razbuktavaju strasti. Osim toga, partner će vam priopćiti lijepe vijesti koje se tiču njegova zaposlenja. Ako ste slobodni, iako to nije vaša karakterna osobina, počinjete razmišljati o nekadašnjoj ljubavi i dvoumite se trebate li ostvariti ponovni kontakt. Obratite pažnju na urinarni trakt i organe za reprodukciju.

Bik

Dragi Bikovi, pred vama je mjesec u kojem ćete započeti neke nove, produktivne poslovne suradnje. Ukazuje se prilika za to da promijenite poslovno okruženje, posebno tijekom prve polovice studenoga, ili će doći do boljih radnih uvjeta. Od vas će se tražiti da se kreativno izrazite, ali i napustite zonu komfora. Troškovi. Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je da ne izazivate partnera ako se ne slažete oko nekih osobnih stavova. Neke vaše riječi zvučat će jako grubo. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju mogućnost započeti romansu s osobom naglašene karizme. Zaintrigirat će vas i doza misterija koju osoba posjeduje. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, radite korak unatrag kad je posao u pitanju. Imate potrebu još jednom preispitati svoje prethodne postupke i na taj način ispraviti potencijalne pogreške. Ukazuje se prilika za napredovanjem, što zapravo ima veze s prošlošću u smislu da već neko vrijeme očekujete dobre vijesti na ovom polju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka vatreno brane svoje stavove i uvjerenja u odnosu s partnerom. Ovo je period u kojem će vam rasprava odgovarati, samo povedite računa o granicama druge strane, da ne bi došlo do ozljeđivanja emocija voljene osobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka privlače pažnju osobe koju poznaju preko kolega ili posla. Ovo je netko tko već određeno vrijeme ima simpatije prema vama. Čuvajte se porezotina.

Rak

Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znakovima na vaše Sunce u nadolazećim tjednima doprinijeti tome da se istaknete u okviru kolektiva. Nadređeni će vam dati podršku, a za neke od vas i “zeleno svjetlo“ za razvoj vaših ideja. Ovo će vas potaknuti da pokažete i svoju kreativnu stranu. Ako ste u vezi ili u braku, dolazi do promjena u odnosu. Želite poboljšati odnose i više se zbližiti s voljenom osobom. Prinova je na putu za neke Rakove. Ako ste slobodni, mijenjate svoj emotivni status. Početak mjeseca donosi sudbinski susret. Imat ćete želju ovoga puta svoju novu romansu neko vrijeme držati podalje od radoznalih pogleda. Zdravlje je u redu.

Lav

Dragi Lavovi, jako je važan mjesec pred vama iako se to tako na samom početku neće činiti. Velik broj pripadnika vašeg znaka uspjet će realizirati poslovne planove, započete još tijekom listopada, pa čak i prije, i to u trenutku kada dignete ruke od toga. Moguć je i priljev novca iz neočekivanog izvora. Zauzeti pripadnici vašeg znaka i dalje preispituju odnos u kojem se nalaze. Shvaćate da je druga strana, zbog briga poslovnog tipa, distancirana u odnosu na vas. Zbog toga su mogući i prekidi ili sukobi. Ako ste još uvijek slobodni, koliko god se trudili da krenete naprijed na emotivnom planu, nećete u tome uspjeti. Postoje lekcije koje još uvijek niste savladali. Zdravlje je stabilno.

horoskop za 11 mjesec

Djevica

Drage Djevice, vaš uspjeh u ovom periodu ogledat će se u sposobnosti da na pravi način iskomunicirate s kolegama i nadređenima, odnosno da svoje ideje plasirate razumljivo i jednostavno. U tome ćete biti uspješni. Moguć je kraći poslovni put. Ako ste u vezi ili u braku, na početku mjeseca su moguće manje trzavice, ali već nakon prvog tjedna studenoga dolazi do harmonizacije odnosa. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku ući u vezu, međutim, za sada vam se nudi samo površna relacija i zbog toga ćete se neko vrijeme dvoumiti. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, početak mjeseca će vam donijeti šansu da ostvarite nove načine prihodovanja, a sama realizacija je moguća već u prvom tjednu studenoga. U vama će se javiti strah oko toga riskirate li potencijalni gubitak novca jer je u pitanju neka vrsta ulaganja s vaše strane. Druga polovica studenoga je stabilnija, a i odnosi sa suradnicima su kvalitetniji. Ako ste u vezi ili u braku, dajete sve od sebe, a u tome i uspijevate, da poboljšate odnos s voljenom osobom. Drugoj strani je sada potrebna vaša moralna podrška. Ako ste još uvijek slobodni, imate nekoliko kandidata za ulazak u vezu, a vi se odlučujete za osobu koja izravno pokazuje interes. Pripazite na prehranu.

Škorpion

Dragi Škorpioni, ovo je vaš period godine i sada ćete imati dojam da su svi reflektori na vama. Radite korak prema naprijed u karijeri, započinjete kvalitetne suradnje, a uz to ide i bolje financijsko stanje. Rješavate se dugovanja, međutim, pripazite da ne napravite neka nova zaduženja. Zauzeti pripadnici vašeg znaka imaju namjeru da se maksimalno posvete partneru i odnosu s njim. Ovo bi za neke značilo i da može doći do prekida odnosa, pod uvjetom da je isti već načet. Slobodni Škorpioni već u prvom tjednu studenoga imaju priliku za ulazak u vezu, ali i ostali dani su značajni kad je ljubav u pitanju. Povratak osobe iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.

Strijelac

Dragi Strijelci, kod vas je u nadolazećim danima prisutna pojačana doza nervoze, ali i iščekivanja, što će se negativno odraziti na vaš učinak na polju posla. Dozvolite li strahovima da vas nadvladaju, mogući su propusti koji će kasnije prouzrokovati negativne promjene na ovom polju. Budite koncentrirani na ono što radite i držite se provjerenog pristupa. Ako ste u vezi ili u braku partner pokazuje nezadovoljstvo odnosom, zamjera vam na sitnicama, a vi to pokušavate i nekako uspijevate držati pod kontrolom. Ako ste slobodni, jedna vam se osoba već neko vrijeme pokušava približiti i sada joj dajete šansu. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, rezultati vašeg rada polako pristižu, što vas čini zadovoljnima pa se odlučujete malo ozbiljnije posvetiti planovima koje ste ostavili po strani. Kao i do sada, bit će vam potrebno strpljenje, ali i druga perspektiva, odnosno pristup onome što radite. Financije su stabilne, ali ponovo ulažete u posao. Ako ste u vezi ili u braku, zajedno s partnerom radite planove koji se tiču doma, renoviranja… Za neke od vas je moguća i prinova. Slobodni pripadnici vašeg znaka uspijevaju privući pažnju osobe koju već neko vrijeme promatraju, odnosno analiziraju. Odlučujete ostaviti strahove po strani i preuzeti rizik koji će uroditi plodom. Zdravlje je stabilno.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, očekuje vas vrlo uzbudljiv mjesec, posebno kad govorimo o polju posla, odnosno karijere i statusa. Uspijevate se nametnuti kao autoritet, a u tome imate veliku podršku suradnika koji vjeruju u vas. Neki Vodenjaci započinju suradnju s prijateljima. Financije su stabilne. Ako ste u vezi ili u braku, posvetite malo više pažnje voljenoj osobi koja će se, u suprotnome, osjećati vrlo usamljenom i odbačenom. Pokažite emocije, druga strana će vam biti zahvalna. Ako ste slobodni, za vas se zanima osoba koja vas poznaje isključivo preko društvenih mreža i moguć je početak komunikacije. Loša cirkulacija.

Ribe

Drage Ribe, odlučujete se posvetiti svojim uvjerenjima. Radite neke sitne izmjene, u smislu odstranjivanja stavova koji vas sputavaju. Razmišljate o tome da se dodatno educirate, a dobar moment za to je prva polovica mjeseca. Jedan susret može označiti početak promjena na bolje na poslovnom planu. Ako ste u vezi ili u braku, smetat će vam povučenost partnera, odnosno vrlo slaba komunikacija. Preporuka je da ne istjerujete do kraja ono što vam smeta, već da pričekate da se druga strana sama otvori, na što nećete dugo čekati. Ako ste slobodni, jedan poziv od strane prijatelja može donijeti susret sudbinskog karaktera u smislu poznanstva koje će prerasti u ozbiljnu emotivnu priču. Vitalni ste.

Foto: MAIKOVA/iStock via Getty Images Plus