Mjesečni horoskop za rujan: Pripremite se za dinamičan period

by | 1 rujna, 2022

Mjesečni horoskop za rujan donosi vam astrologinja Helena Cupać. Provjerite što su vam zvijezde pripremile u nadolazećim tjednima…

Mjesečni horoskop za rujan

Djevica

Posao: Tijekom nadolazećeg perioda pokrenut ćete se kad je karijera u pitanju – želite nešto promijeniti. Bit će vam potrebno dosta strpljenja i na tome morate raditi. Moguć je sukob s nadređenima. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, uz malo takta uspijevate zadržati stabilnost u odnosu. Ako ste slobodni, osoba koju znate preko posla pokušat će privući vašu pažnju. Zdravlje: Moguće su ozljede.

Vaga

Posao: Tijekom sljedećih dana imat ćete priliku suočiti se sa situacijama koje na poslovnom planu niste riješili do kraja i kako treba. To će vam oduzeti dosta vremena i energije, ali ćete biti zadovoljni rezultatom. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je stabilan, a slobodni pripadnici vašeg znaka očijukaju s osobom koju su upoznali preko prijatelja. Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Škorpion

Posao: Nešto naporniji period je pred vama, u kojem ćete se suočiti s određenim kriznim momentima, u smislu da za svoje ideje ili projekte nećete imati podršku. To vam neće teško pasti, ali ćete se u nekim trenucima osjećati izdano. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, strasti se stišavaju u odnosu, a partner se okreće financijama. Ako ste slobodni, moguća je obnova kontakta s osobom iz prošlosti. Zdravlje: Stabilno.

Strijelac

Posao: Ono što ste započeli u prethodnoj godini u vidu ambicije i projekta, sada dolazi u fazu ostvarenja. Moguće su nove poslovne ponude, kao i prekidi postojećih ugovora, to jest suradnji. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, budite na oprezu kad je odnos s partnerom u pitanju jer je moguć sukob. Slobodni pripadnici vašeg znaka bit će u nedoumici za koga se odlučiti jer se pojavljuju dva kandidata. Zdravlje: U redu.

Jarac

Posao: Pripremite se za pojačanu poslovnu dinamiku koja će potrajati i to će vas iscrpljivati. Trudite se držati sve pod kontrolom. Mogući su sukobi s kolegama. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, odnos s voljenom osobom bit će napet, posebno zbog vaše nezainteresiranosti. Slobodni pripadnici vašeg znaka fokusirani su isključivo na posao i ostaje malo prostora za emotivni život. Zdravlje: Mogući su upalni procesi.

horoskop rujan 2022

Vodenjak

Posao: Povoljan aspekt planeta akcije dat će vam veliku dozu entuzijazma za rad. Vaše ideje bit će implementirane na kvalitetan način i ističete se u odnosu na kolektiv. Financije su stabilne. Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka zabrinuti su za kvalitetu odnosa u kojem se nalaze jer vam predstavlja dozu tereta. Ako ste slobodni, dvije osobe pokušavat će privući vašu pažnju. Zdravlje: U redu.

Ribe

Posao: Vrlo aktivan mjesec je pred vama i bit ćete dosta nestrpljivi oko toga da postignete određene zacrtane ciljeve. Nećete imati strpljenja za druge, a posebno za one koji ne mogu pratiti vaš tempo. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, budite oprezni jer će vas druga strana izazivati i moguće su rasprave. Ako ste slobodni, preko člana obitelji moguće je novo poznanstvo. Zdravlje: Osjetljivost kože.

Ovan

Posao: Ističete se u kolektivu, a moguće su i neke konkretne benefite koje ste zaslužili svojim trudom. Moguća obnova starih dogovora, kao i kontakt s nekadašnjim kolegama. Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, komunikacija je nešto na što bi trebalo obratiti pažnju. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobivaju poziv osobe iz prošlosti. Bit ćete u dvojbi trebate li se odazvati. Zdravlje: Nervozni ste.

Bik

Posao: Iza vas je naporan period pa će vam trebati malo vremena da se odmorite, ali ćete biti izuzetno motivirani kad su financije u pitanju. Također, dogodit će se i neki sitniji, ali neplanski troškovi, koji će vas unervoziti. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, na prvo mjesto stavljate svoj sustav vrijednosti, što će izazvati nezadovoljstvo kod partnera. Ako ste slobodni, moguća je tajna romansa. Zdravlje: Povedite računa o prehrani.

Blizanci

Posao: Planet akcije u vašem je znaku i vrijeme je za nove pothvate. Vraća vam se entuzijazam, ali u deficitu ste sa strpljenjem. Ne trebate se žuriti, dobro razmislite pa tek onda donosite odluke. Moguć je sukob s autoritetima. Ljubav: Ako ste zauzeti, ono što vam je smetalo u odnosu, a do sada niste pokazivali, sad izlazi na površinu. Ako ste slobodni, želite brzo osvojiti osobu koju ste upoznali prije nekoliko mjeseci. Zdravlje: Moguće su ozljede.

Rak

Posao: Pred vama je nekoliko tjedana u kojima ćete biti zabrinuti za svoj poslovni status, ali se potrudite da vas to ipak ne blokira. Osjećaj da vam netko radi iza leđa ipak je nešto što može biti nerealno. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je stabilan, a slobodni pripadnici vašeg znaka u nedoumici su trebaju li se upustiti u tajnu romansu. Zdravlje: Mogućnost nesanice i nervoze.

Lav

Posao: Pripremite se za dinamičan period jer ćete se maksimalno posvetiti svojim planovima. Vrijeme je za nove pothvate i realizaciju istih. Moguć je konflikt s prijateljima. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, ulazite u mirniji period kad je odnos s voljenom osobom u pitanju. Ako ste slobodni, pokušavate saznati nešto o osobi iz prošlosti. Zdravlje: Stabilno.