Mjesečni horoskop za listopad: Posebno važan mjesec

Donosi ga astrologinja Helena Cupać

by | 1 listopada, 2022
horoskop listopad

Novi mjesec podrazumijeva i nove aspekte planeta. Kako će oni utjecati na svakoga od nas, doznajte u horoskopu za listopad koji nam donosi astrologinja Helena Cupać.

Mjesečni horoskop za listopad 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, listopad će za vas biti jako važan iz nekoliko razloga. Na prvo mjesto stavljate međuljudske odnose, uspjet ćete se nametnuti kao autoritet i bit ćete u prilici stati između dvije zavađene strane u kolektivu te utjecati na njihov bolji odnos. Moguće je napredovanje ili bolja poslovna ponuda. Ako ste u vezi ili u braku, imajte na umu da je ovo odnos dviju osoba i da morate misliti na potrebe druge strane, jer će, u suprotnome, biti sukoba. Slobodni pripadnici vašeg znaka bit će u prilici promijeniti svoj emotivni status, posebno zbog pojačane društvene aktivnosti, a romansa se može dogoditi i tijekom putovanja. Vitalni ste.

Bik

Dragi Bikovi, zabrinjava vas financijska situacija jer troškovima nema kraja, u smislu neplaniranih izdataka. Razmišljate na koji način ovo promijeniti i tijekom listopada ćete imati priliku započeti dodatni posao. Druga polovica listopada donosi i priliku za napredovanje. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom nije onakav kakvom ste se nadali. Moguće su trzavice, a posljednji tjedan listopada nekim Bikovima može donijeti i prekid odnosa. Ako ste slobodni, vraća vam se osoba iz prošlosti, što će u vama, na samom početku, izazvati nervozu. Dvoumite se trebate li obnoviti vezu. Povedite računa o probavnim organima.

Blizanci

Dragi Blizanci, polako ali sigurno idete prema naprijed i okrećete se novim poslovnim projektima, odnosno zadacima. Prva polovica listopada bit će nešto napornija, zbog velikog opsega posla, a moguće su i vatrene rasprave s kolegama, kao i s nadređenima. Nastojite konstruktivo koristiti svoje kapacitete i vrijeme. Ako ste u vezi ili u braku, pred vama je nekoliko harmoničnih tjedana. Ostavljate po strani nesporazume i trudite se s partnerom kvalitetno provesti vrijeme. Ako ste slobodni, planet ljubavi u povoljnom aspektu i u prirodnom polju ljubavi daje vam mogućnost da promijenite emotivni status. Zdravlje je u redu.

Rak

Dragi Rakovi, već neko vrijeme opterećeni ste strahovima i obuzeti dozom nezadovoljstva na poslovnom planu. Niste zadovoljni financijama, ali ni radnim uvjetima. Ovo će vas potaknuti na promjene i u nadolazećem periodu bit ćete u potrazi za nečim boljim. Kraj mjeseca donosi lijepe vijesti. Zauzeti pripadnici vašeg znaka pokušavaju sakriti neraspoloženje od voljene osobe, ali u tome ne uspijevate. Druga strana će inzistirati na tome da joj se otvorite. Ako ste još uvijek slobodni, poznanstvo preko bliskih ljudi ili članova obitelji može rezultirati vezom. Neispavani ste i nervozni.

Lav

Dragi Lavovi, pripremite se za promjene koje dolaze upravo u listopadu. Pažljivo se posvećujete planovima i zadovoljni ste kako se stvari odvijaju na poslovnom planu. Nekim suradnicima zasmetat će vaš način poslovanja pa su mogući i sukobi. Krajem mjeseca ukazuje se dobra poslovna prilika. Ako ste u vezi ili u braku, razmišljate o odnosu s partnerom koji je pokazao drukčije lice. Potrebno vam je vrijeme da razmotrite koje su vam opcije. Ako ste slobodni, koliko god pokušavali krenuti prema naprijed, shvaćate da u svakoj novoj osobi tražite nekadašnju ljubav. Zdravlje je u redu.

Djevica

Drage Djevice, ne odustajete od onoga što ste zamislili kada je vaša karijera u pitanju, ali ste ipak svjesni da do cilja morate ići sporijim koracima. Prva polovica mjeseca će biti obojena nešto lošijom komunikacijom sa suradnicima, a posebno ćete morati biti na oprezu u odnosu s nadređenima. Iako to tako ne bi trebalo biti, oni će svoje privatne izazove prenositi na profesionalni život, a vi možete biti kolateralna šteta. Ako ste zauzeti, voljena osoba planira iznenađenje za vas i u tome će uspjeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interes za nekog tko ima isti, odnosno sličan sustav vrijednosti kao i vi. Moguće su ozljede.

Vaga

Drage Vage, pred vama su dani u kojima ćete zablistati posebnim sjajem i šarmom te ako ste se dvoumili kad je pravi trenutak za krenuti u akciju i predložiti svoje ideje ili započeti novi poslovni projekt, to je onda listopad. Dobit ćete podršku utjecajnih ljudi. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se truditi oko voljene osobe, što će rezultirati strastvenim i emotivnim trenucima. Ako ste slobodni, ovo je vaš trenutak. Šarmantni ste i imate nekoliko kandidata za novu romansu. To vam je pomalo i opterećenje, ali se nećete dugo dvoumiti i kraj mjeseca može donijeti promjene. Vitalni ste.

Škorpion

Dragi Škorpioni, zainatit ćete se da riješite sve izazove na koje ste naišli u prethodna dva mjeseca, a posebno se fokusirate na financije jer ste u “začaranom krugu” u smislu da prihodujete jednako koliko i rashodujete, a cilj vam je da na tom polju vidite stabilnost. Zbog toga se suočavata s dugovanjima i tijekom listopada ćete imati priliku da neka od njih riješite. Promjena posla je izvjesna. Ako ste zauzeti, partner dramatizira oko novca, ali vi mu ne možete pomoći. Ako ste slobodni, postoji mogućnost neobavezne veze, koja bi vremenom mogla prerasti u nešto više. Problem s urinarnim traktom.

Strijelac

Dragi Strijelci, vrlo ste zaokupljeni međuljudskim odnosima, ali i svojim planovima. Usporedno rješavate nesuglasice, koje ipak neće biti premošćene tijekom listopada, ali ćete ih ipak smanjiti i dajete sve od sebe da planove realizirate. Podršku vam daje jedna utjecajna osoba. Ako ste u vezi ili u braku, uspijevate stabilizirati odnos iako će i dalje ovdje biti prisutne iskre. Slobodni pripadnici vašeg znaka u nedoumici su trebaju li dati još jednu šansu staroj ljubavi, ili se ipak upustiti u nešto novo. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi pripadnici ovog znaka, pokušavate se držati zacrtanih ciljeva, međutim, to sada ipak neće biti moguće. Zbog propusta iz prošlosti, nagomilanih obaveza, nakratko ćete izgubiti bitku s vremenom i morat ćete pregrupirati snage, kao i prioritete. Sukobi sa suradnicima neizbježni su. Ako ste u vezi ili u braku, partner drami oko pažnje koju ne dobiva u onoj mjeri za koju smatra da zaslužuje. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interes za osobu od ugleda i ambicije, ali to ipak zadržavaju za sebe. Premoreni ste.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, na samom početku mjeseca ćete usporiti i napraviti mali predah i poželjet ćete udovoljiti sebi. Razmišljate i o putovanju. Od drugog tjedna listopada vraćate se u režim rada, s novim entuzijazmom i voljom. Napredovanje. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u skladnom odnosu s partnerom, međutim, kod obje strane se javlja skrivena želja za dominicijom u odnosu. Ako ste slobodni, za vas se zanima osoba koja je u procesu prekida romantične veze ili je nedavno izašla iz iste. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Drage Ribe, napet aspekt Marsa na vaš horoskopski znak donosi vam izazovne odnose s kolegama, kao i s nadređenima. Vrlo teško nalazite “zajednički jezik” jer imate različite poslovne stavove, što će prouzrokovati nekoliko sukoba tijekom listopada. Istovremeno, dajete sve od sebe da biste se zadržali na poziciji na kojoj jeste. Napet odnos s obitelji. Ako ste u vezi ili u braku, vaše nezadovoljstvo prenosite na partnera. Pokušajte se suzdržati sarkastičnih komentara. Ako ste slobodni, ovo je period koji mnogim pripadnicima vašeg znaka donosi priliku za kratku avanuturu. Problemi sa želucem.

Foto: Viktor_Gladkov/iStock via Getty Images Plus, Pexels