Mjesečni horoskop za kolovoz: Promjene su na vidiku

by | 2 kolovoza, 2022
horoskop kolovoz 2022

Mjesečni horoskop za kolovoz je tu, a s njime i brojne promjene. Što možemo očekivati pred sam kraj ljeta, otkriva nam astrologinja Helena Cupać.

Mjesečni horoskop za kolovoz

Ovan

Dragi Ovnovi, kolovoz će vam donijeti istovremeno golemu potrebu za radom, kao i za napretkom, ali ujedno ćete povremeno biti skloni odmaranju, pa čak i lijenosti, što za vas nije karakteristično. Motivacija za poboljšanje financijske situacije ne jenjava, naprotiv, a razlog je i doza zabrinutosti uslijed prekomjernih troškova kojima ćete biti izloženi. Odnos sa suradnicima je dobar, s tim što neka vaša uvjerenja sada mogu prouzrokovati nesuglasice. Ako ste u vezi ili u braku, poželjet ćete se na neko vrijeme udaljiti, odnosno osamiti u odnosu na voljenu osobu. Zbog toga ćete pretrpjeti ozbiljnu kritiku, pa je preporuka da objasnite drugoj strani zbog čega vam je potrebno više prostora. Ako ste još uvijek slobodni, kolovoz u prvoj polovici mnogim pripadnicima vašeg znaka donosi šansu za novu ljubav, a kontakt se događa preko člana obitelji. Povedite računa o režimu prehrane.

Bik

Dragi Bikovi, planet akcije i dalje je u vašem prirodnom polju osobnosti i tako će biti do 20. kolovoza, što bi značilo da se nastavljate boriti za svoj status i bolju poziciju i u sljedećim tjednima. Ipak, nećete osjećati onako jak entuzijazam kao u prethodnom periodu, ali je ovo svakako za vas važan period u kojem možete započeti važan i produktivan ciklus na poslovnom planu. Nedostatak takta može vas gurnuti u neugodne situacije u odnosu na kolege. Ako ste u vezi ili u braku, razbuktavaju se strasti između vas i voljene osobe, a vi ste sada inicijator. Neki pripadnici vašeg znaka mogu ući u sukob s partnerom. Ako ste slobodni, društveno ste vrlo aktivni i samim time privlačite puno više pažnje nego inače. Zainteresirat će vas netko tko vas na neki način podsjeća na djetinjstvo ili imate zajedničko podrijetlo. Zdravlje je u redu, ali čuvajte se ozljeda.

Blizanci

Dragi Blizanci, prva polovica mjeseca bit će vam vrlo naporna i morat ćete ulagati više truda i energije da biste kvalitetno obavljali radne zadatke. Ako dozvolite strahovima da vas preokupiraju, povremeno ćete biti sumnjičavi prema kolegama i u strahu za svoju poziciju. Situacija se mijenja od druge polovice mjeseca, kad se vraća energija i entuzijazam za nove projekte. Ako ste u vezi ili u braku, razgovarate s partnerom o financijskoj situaciji i o načinu na koji možete ovaj segment poboljšati. Ako ste slobodni, period koji je pred vama donijet će mogućnost da uđete u strastvenu, ali tajnu romansu. Prisutna je nesanica, a moguće su i ozljede uslijed nepažnje.

Rak

Dragi Rakovi, u prvih 20 dana mjeseca bit ćete vrlo produktivni i entuzijastični, a posebno zadovoljstvo će vam pričinjavati to što će se neki jako važni planovi u ovom periodu realizirati. Krajem mjeseca malo ćete se povući i željet ćete svoje planove i ciljeve zadržati za sebe. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je harmoničan u prvih deset dana kolovoza. Međutim, nako toga, do kraja mjeseca, morat ćete balansirati između poslovnih i obveza prema voljenoj osobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka već na samom početku mjeseca imaju priliku da promijene emotivni status, ali ćete biti neodlučni jer vam se kanditat ne čini dovoljno iskrenim. Zdravlje je u redu.

Lav

Dragi Lavovi, tijekom kolovoza potrudit ćete se promijeniti okolnosti u kojima se nalazite kad je posao u pitanju i bit ćete vrlo energični, pa čak i nestrpljivi i tvrdoglavi u svojim zamislima. To će izazvati negodovanje kod onih koji se ne mogu nositi s vašim tempom, odnosno načinom djelovanja. Moguć je sukob s nekim od prijatelja. Ako ste u vezi ili u braku, turbulentan odnos s voljenom osobom je prisutan u prva tri tjedna mjeseca, a nakon toga dolazi do stabilizacije i boljeg razumijevanja. Ako ste slobodni, ovo je moment kad možete ispraviti neke pogreške iz prošlosti, na polju međuljudskih odnosa, te popraviti odnos do kojeg vam je stalo. Zdravlje je stabilno.

horoskop kolovoz

Djevica

Drage Djevice, period koji je pred vama istovremeno je izuzetno naporan, ali i produktivan kad govorimo o poslu. Planirane ciljeve ostvarujete, ali samo pod uvjetom da ne odustanete nadomak rezultata. Također, ovo je mjesec u kojem ćete se suočiti sa strahovima koje ćete početi nadilaziti. Ako ste u vezi ili u braku, naglašena društvena aktivnost voljene osobe će vam zasmetati i vaše negodovanje može biti uzrok nesuglasica. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko prijatelja, ali i društvenih mreža, imat će priliku za novo poznanstvo, koje će imati potencijal razvoja romantične priče. Vitalni ste.

Vaga

Drage Vage, dajete sve od sebe da se izborite s preprekama i ograničenjima na koja nailazite i u tome ćete biti uspješni, posebno ako ne dozvolite da vam povremena malodušnost i nedostatak volje to onemogući. Troškovi će biti nešto veći, ali s time se dobro nosite. Ako ste u vezi ili u braku, razvijaju se stare strasti u odnosu s partnerom. Slobodni pripadnici vašeg znaka imat će priliku obnoviti kontakt iz prošlosti, ali ako se na to odluče, to neće imati potencijala za potrajati. Zdravlje je u redu.

Škorpion

Dragi Škorpioni, u nadolazeća četiri tjedna vi ćete istovremeno napraviti retrospektivu dosadašnjih aktivnosti i realizaciju projekata, planova koje ste započeli prije nekoliko mjeseci. Vaša slika u javnosti bit će izuzetno dobra, a moguća je i neka vrsta napredovanja u karijeri. Zauzeti pripadnici vašeg znaka u nezgodnom su položaju u odnosu s partnerom i sukobe je gotovo nemoguće izbjeći. Nagle promjene raspoloženja druge strane mogu dovesti do prekida odnosa. Ako ste slobodni, za vas se zanimaju dvije osobe, od kojih jedna dolazi iz vaše prošlosti. Zdravlje je stabilno uz povremeni premor.

Strijelac

Dragi Strijelci, nemojte odustati od želje da napravite korak prema naprijed na polju karijere. Zato će ovaj period za pripadnike vašeg znaka biti vrlo energičan, pa čak i nešto agresivniji u pristupu, što će iznenaditi vaše suradnike koliko ugodno toliko i neugodno. Moguća je i promjena posla. Ako ste u vezi ili u braku, do 11. kolovoza mogući su sukobi ili barem provokativne prepirke, a u drugoj polovici mjeseca očekuje vas stabilniji odnos i mirnije vode. Slobodni pripadnici vašeg znaka privući će pažnju osobe od utjecaja i visokog položaja. Mogući su upalni procesi.

Jarac

Dragi pripadnici ovog znaka, kolovoz vam donosi nove prilike za daljnji poslovni razvoj, posebno u prvih 15 dana. Dobivate neočekivane, ali povoljne vijesti od strane suradnika ili vam se nudi kvalitetna suradnja. Do kraja kolovoza svu energiju ulažete u rad, a ukazat će se i šansa da pokrenete plan koji ste imali u prošlosti. Ako ste u vezi ili u braku, budite oprezni kad je odnos s partnerom u pitanju. Rasprave će prijeći u sukob, ako ih sada započnete ili ako se uključite u peckanja druge strane. Slobodni pripadnici ovog znaka društveno su aktivni i u prvoj polovici kolovoza moguć je ulazak u vezu. Osjetljiv respiratorni sustav.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, postoji doza straha koja vas već neko vrijeme sputava, a period pred vama rezerviran je za suočavanje s istima. Ovo neće biti lagan i ugodan proces, ali svakako donosi kvalitetne rezultate. Odnos s kolegama je zategnut, pa je preporuka izbjegavati situacije koje vas mogu uvesti u sukob. Ako ste u vezi ili u braku, druga polovica mjeseca donosi stabilizaciju odnosa koji je već neko vrijeme osjetljiv. S partnerom pronalazite rješenje za zadovoljenje obostranih potreba. Slobodni pripadnici vašeg znaka očijukaju s mlađom osobom, a mogu biti uhvaćeni u zamku u smislu da se razviju ozbiljnije emocije. Moguće su ozljede.

Ribe

Drage Ribe, oba vaša vladajuća planeta su u retrogradnom hodu i sada, tijekom kolovoza, imate priliku ispraviti sve ono za što mislite da ste napravili kako ne treba, ili vam nije donijelo profit ili poboljšanje. U drugoj polovici mjeseca posvetit ćete se odnosima u obitelji, a za neke od vas moguće je i preseljenje. Zauzeti pripadnici vašeg znaka sada daju sve od sebe da razumiju, odnosno da prihvate potrebe voljene osobe a da istovremeno ne zapostave svoje. Ako ste slobodni, prošlost neočekivano kuca na vaša vrata. Zdravlje je stabilno.

Foto: natala krechetova/iStock/Getty Images Plus, Unsplash