Mjesečni horoskop za prosinac 2021.: Kako završavamo ovu godinu?

by | 1 prosinca, 2021
horoskop prosinac 2021

Mjesečni horoskop za prosinac 2021. Ovnovima donosi razrješenje kriza, a Vodenjacima harmoniju u ljubavi.

Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, doza napetosti će vas pratiti tijekom prve polovice mjeseca prosinca, što će utjecati na vašu produktivnost, a vaš najveći fokus će biti na rješavanju određene krize, koja već neko vrijeme egzistira u vašem životu. Zabrinjavaju vas financije, a suočeni ste s troškovima koje pokušavate nivelirati, odnosno, smanjiti. Dana 4. prosinca eklipsa u vaše polju uvjerenja donosi odbacivanje starih obrazaca i dobivanje šanse za novi početak na svim poljima. Druga polovica mjeseca je značajno stabilnija, ali povedite računa o zakonskim pitanjima. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom stabilizira se u drugoj polovici mjeseca, pa se strpite do tada i nemojte ulaziti u konflikte bez razloga. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku započeti romansu s osobom koja je u redovitom kontaktu s inozemstvom. Zdravlje je stabilno.

Bik

Dragi Bikovi, planet akcije, ali i izazova i dalje je u vašem prirodnom polju odnosa s drugim ljudiima i to do 13. prosinca, tako da je još uvijek prisutna tenzija na ovom polju, pa je preporuka da ne brzate sa zaključcima i da pokušate izbjeći reakciju na provokacije. Neki pripadnici vašeg znaka će do kraja mjeseca prekinuti radni odnos i okrenuti se novim planovima. Financije su stabilne, ali prvi tjedan mjeseca donosi brigu oko novca, konkretno, kredita. Ako ste u vezi ili u braku, u prvoj polovici mjeseca moguće su tenzije, da bi se nakon toga strasti smirile i partner vam pruža neophodni oslonac i podršku. Ako ste slobodni, razmišljate hoćete li odgovoriti na udvaranje osobe koja ne otkriva puno o sebi. To vas istovremeno i privlači i odbija. Mogući su upalni procesi.

Blizanci

Dragi Blizanci, jako ste aktivni i tijekom prosinca na poslovnom planu ni entuzijazam vas ne napušta, posebno u prvoj polovici mjeseca. Putovanja su izvjesna, a neki pripadnici vašeg znaka će dobiti poslovnu ponudu koja će ih zaintrigirati. Da ne biste donijeli prenagljenu odluku, posavjetujte se s nekim u koga imate povjerenja. Skloni ste provokacijama suradnika, kao i nadmetanju. Moguć prekid radnog odnosa krajem mjeseca, a važne odluke nemojte donositi 4. i 19. prosinca. Ako ste u vezi ili u braku, vaš partner će od vas tražiti odgovore na pitanja koja se tiču kvaliteta odnosa jer se već duže vrijeme osjeća zapostavljeno s vaše strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da ponovo uplove u strastvenu avanturu, s osobom koju već poznaju, ali je savjet da nemate velika očekivanja. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte: Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak

Rak

Dragi Rakovi, tijekom sljedeća četiri tjedna fokusirat ćete se na posao više nego inače i poželjet ćete unijeti neke promjene ili napraviti iskorak na ovom području. Izbjegavajte nagle, poslovne odluke oko 4. i 19. prosinca jer će se to pokazati kao neproduktivno u budućnosti. Ako ste u vezi ili u braku, prisutne su iskre u odnosu, ali dolazi i do čestih sukoba i razmimoilaženja u mišljenjima. Druga polovica mjeseca ipak donosi stabilizaciju. Ako ste slobodni, ovo je mjesec koji donosi puno prilika i kandidata kada je ljubav u pitanju, pa ćete biti u nedoumici, ali ćete podići i standarde. Izbjegavajte ozbiljnije fizičke napore.

Lav

Dragi Lavovi, kad se radi o području posla, ovo je mjesec koji će obilovati novim ali i starim prilikama za napredovanje. Kako je planet beneficija u ovom vašem prirodnom polju, očekuju vas dobre vijesti, podrška suradnika i nadređenih. Međutim, nemojte govoriti nikome o svojim planovima jer netko iz okruženja nosi masku prijateljstva prema vama. Mogući bonusi ili razgovor o povišici. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je nešto izazovniji period za vas. Partner će pokušati nametnuti svoje stavove i autoritet u odnosu na vas. U prvoj polovici mjeseca bit ćete trpeljivi, međutim, druga polovica mjeseca donosi potrebu za raspravom s vaše strane. Ako ste slobodni, sanjarite o idealnoj osobi, a u drugoj polovici mjeseca razmišljate o prošlosti, sa željom da napravite korak unazad. Povedite računa o prehrani.

Djevica

Drage Djevice, povoljan aspekt planeta beneficija tijekom prosinca mjeseca na vaš zodijački znak donosi vam harmonizaciju kad su poslovni kontakti u pitanju. Mjesečni horoskop za prosinac 2021. donosi vam misli o promjeni kada je karijera u pitanju, ali ćete se ipak više orijentirati na privatni segment života. Moguće je preseljenje, ali i sukobi u odnosu s obitelji. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u prvoj polovici mjeseca u harmoniji s voljenom osobom. Druga polovica mjeseca donosi stare, nikad riješene nesuglasice na površinu koje ćete morati rješavati. Ako ste slobodni, imate priliku ući u novu vezu, ali će vas kontaktiranje osobe iz prošlosti izbaciti iz balansa i unijeti pomutnju u vaš život. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, prisutna je velika zabrinutost u vezi s financijama, barem kad je riječ o prvoj polovici mjeseca. Troškovi se događaju serijski, a prihodi izostaju ili jednostavno ne uspijevate napraviti balans između prihoda i rashoda. Druga polovica mjeseca bit će stabilnija i vi ćete se sada zainteresirati za nova znanja, pa ćete se početi zanimati za neke tečajeve ili škole. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je tijekom čitavog mjeseca nestabilan. Do 19. prosinca nekako ćete uspijevati ne ulaziti u konflikt, ali nakon toga teško zadržavate ono što vam je na umu. Ako ste slobodni, preko člana obitelji ili u okolini kod kuće možete upoznati interesantnu osobu koja nosi potencijal veze na duže staze. Zdravlje je stabilno.

Škorpion

Dragi Škorpioni, vaša vladajuća planeta Mars je u prvoj polovici prosinca u vašem znaku, što će vam omogućiti da planove provedete u djelo, ali i da započnete neke nove projekte ili pothvate. Osim toga, ovo je period u kojem se rješavate opterećenja i svega onog što vam više ne služi. Dvije eklipse, 4. i 19. prosinca, na osi vaših polja sistema vrijednosti, podrške i financija će donijeti nove prilike za zaradu. Moguća nova poslovna suradnja. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je nestabilan u prvoj polovici mjeseca, a od 15. prosinca vas očekuje retrospektiva odnosa u kojem se nalazite, što će za neke pripadnike vašeg znaka označiti i kraj partnerstva, ili transformaciju postojećeg u nešto kvalitetnije. Ukoliko ste slobodni, bit ćete orijentirani na posao kao i na financije, jer vas očekuju troškovi koje je neophodno nadomjestiti. Zdravlje je stabilno, ali povedite računa o kvalitetu prehrane.

Pročitajte: Saznajte što horoskop govori o vašim predispozicijama za uspjeh u poslu

Strijelac

Dragi Strijelčevi, ulazite u veoma turbulentan period i to na svim poljima. Na poslovnom planu, imat ćete potrebu da se dokažete i da budete u prvom planu, međutim, vodite računa da ne biste pretjerali u nametanju. Ovo je mjesec koji će mnogim pripadnicima vašeg znaka donijeti i nove poslovne ponude, posebno u drugom i trećem tjednu mjeseca. Od 13. prosinca ozbiljno ćete se posvetiti svojim planovima i krenuti u osvajanja istih. Ako ste u vezi ili u braku, potreba da se isprovocira voljena osoba će iz dana u dan rasti, zato se kontrolirajte, ako vam je želja da održite harmoniju jaka. Slobodni pripadnici vašeg znaka u prilici su da promjene emotivni status s osobom koja se pojavljuje preko člana obitelji ili bliskog prijatelja. Moguće su povrede.

Jarac

Dragi Jarčevi, mjesec prosinac za vas donosi realizaciju planova, veliku motivaciju kada je posao u pitanju, međutim, potrebno je da na pravi način organizirate svoje vrijeme kao i da, kada naiđete na neku vrstu otpora, ne odustajete od započetog. Povedite računa o odnosu s prijateljima. Druga polovica mjeseca donosi buđenje starih strahova. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom će, uz planetu ljubavi u vašem znaku, biti stabilan. Ipak, Venera u Jarcu će od 19. prosinca krenuti u retrogradni hod, pa su na vidiku nesuglasice. Ako ste slobodni, šarmantiji ste nego ikada i privlačite pažnju okoline. Razmišljat ćete o prošlosti, a druga polovica mjeseca donosi kontakt s istom. Povedite računa o hormonima.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, pred vama je mjesec prepun izazova, posebno u prva tri tjedna prosinca. Napet aspekt Marsa na vaš zodijački znak donosi sukobe s okolinom, posebno s autoritetima. Nećete tolerirati bilo kakve sugestije koje se kose s vašim stavovima. Druga polovica mjeseca donosi stabilizaciju na području posla. Moguć je kraći put, koji će vam omogućiti napredovanje. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je relativno stabilan, međutim, vaša potreba za povlačenjem će potencijalno narušiti harmoniju – vodite računa o potrebama druge strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u mogućnosti obnoviti romansu, ali ćete željeti da se taj odnos neko vrijeme drži u tajnosti. Moguće su povrede.

Ribe

Drage Ribe, mjesečni horoskop za prosinac 2021. savjetuje vam da iskoristite povoljan aspekt planete akcije na vaš horoskopski znak kako biste se reorganizirali i usmjerili energiju na prioritete. Odnos s kolegama i nadređenima u prva dva tjedna mjeseca je stabilan, ali od 15. prosinca dolazi do sukoba ili, u najblažem slučaju, do netrpeljivosti koja će u vama izazvati brige. Ako ste u vezi ili u braku, ovaj mjesec, posebno druga polovica prosinca, donosi tenziju i sukobe. Svatko se zauzima za sebe i ne popušta u stavovima, a vas će iznenaditi s koliko je pažnje partner analizirao vaš odnos. Ako ste slobodni, ovo je mjesec u kojem će vam se javiti ljubav iz prošlosti, a iskoristit će konekciju preko zajedničkih prijatelja ili će upotrijebiti neku od društvenih mreža. Bit ćete u dilemi. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte: Ovi horoskopski parovi predstavljaju savršen spoj za brak i dugu vezu

 

Piše: Astrologinja Helena Cupać za lepotaizdravlje.rs
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac

Foto: Angelina Bambina / iStock via Getty Images Plus