Tehnika šminkanja trima proizvodima postaje sve popularnija

Minimalizam i čista koža su in

by | 27 siječnja, 2022

Naznaka da prirodna ljepota sve više dolazi do izražaja razvija se već posljednje dvije godine kad je skincare stigao u prvi plan.

Danas, kao što možemo vidjeti i po revijama svjetskih modnih kuća, podočnjaci se prestaju prikrivati, pjegice se pušta “disati”, a konture gotovo da potpuno izostaju iz naših make-up rutina. Novi je trend naglašavanje prirodne ljepote, svježeg i blistavog izgleda bez umjetnih trepavica i teške šminke, što svakako pozdravljamo. Upravo ovaj trend dokaz je da za dobar, lagani make-up ne treba puno, posebno ako je riječ o make-upu za kroz dan.

Strobing tehnika (konture, proizvodi za sjenčanje i highlighteri) lagano pada u zaborav i na tron sjeda non-touring tehnika, kojoj je prioritet upravo to – blistavost i svježina na licu. Bît cijele tehnike je u tome da se ne koristi više od tri proizvoda, već ide lagani strobing i highlighter pomoću kojeg će koža izgledati blistavo. Prisjetite se kako Billie Eilish kreira svoj make-up i upravo tako bi non-touring tehnika trebala izgledati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)


Važno je minimalizirati rutinu šminkanja da biste dobili prirodan izgled. Sve što vam je potrebno jesu primer, BB ili CC krema i highlighter.

Foto: Kevin Winter via Getty Images