Mini božićno drvce i ove je godine popularno – evo gdje ga kupiti i kako ga ukrasiti

by | 12 prosinca, 2021
mini bor, mini božićno drvce

Popularnost malih božićnih borova nikako ne jenjava jer otkad su se pojavili, žele ih apsolutno svi! Postaju sve popularniji iz razloga što su mali i slatki, a istovremeno praktični jer ih možete lako transportirati i postaviti kao ukras na bilo koje mjesto u domu. Isto kao i veliki bor, i ovog minijaturnog možete ukrasiti dekoracijama i ukrasima te mu udahnuti pravi božićni duh, a najbolje od svega je to što se on nalazi u tegli pa ga možete i zalijevati, ali i kasnije presaditi u svoje dvorište i uživati u njemu cijele godine.

I uz ovo malo drvce neće izostati pravi čarobni ugođaj. Zato se definitivno nemojte dvoumiti morate li nabaviti jedan – jer odgovor znate. Estetski lijepo, privlačno i zanimljivo. A mi imamo par slatkih ideja kako ga ukrasiti te gdje ga kupiti kod nas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @farmhouseandmoreco

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekdms_34 (@ekdms_home)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicola (@number71by_the_bay)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate (@myoldpub)

EVO GDJE KUPITI MALA BOŽIĆNA DRVCA

Mini bor

MINI BOR je pravo malo božićno drvce! Visine do 50 centimetara, s milijun pravih borovih iglica, MINI BOR donosi miris Božića u vaš dom, a namijenjen je svima koji vode brigu o održivom ekosustavu.

Cijena: 99 kuna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by minibor (@minibor_com)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by minibor (@minibor_com)

Đardin: Mini bor u božićnom pakiranju

Paket uključuje: sadnica bora vrste Pinus pinea (visina oko 40-50 cm), ukrasna kutija s uloškom izrađena po mjeri biljke; biorazgradiva tegla koju nakon blagdana možete posaditi direktno u zemlju skupa s biljkom; kartica s uputama i ukrasne naljepnice na kutiji.

Cijena: 199,90 kn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Biljke Plants: Božićna kokedama

Riječ je o boru čije korijenje skriva mekana zelena mahovina. Mahovina služi kao živa teglica za biljku, a stanište mu može pružati nekoliko mjeseci. Posebnost ove jelke leži u njezinoj održivosti – nakon blagdana drvce se presađuje u vrt, šumu ili u lončanicu. Bor preferira hladnije temperature i redovno zalijevanje.

Cijena: 100,00 kn

Foto: Instagram

Foto: karandaev iStock/Getty Images Plus via Getty Images