Mindy Kaling podijelila prvu fotografiju svog sina

Glumica je također otkrila i simpatičan nadimak za sina

by | 8 rujna, 2021
mindykaling

Sin Mindy Kaling, Spencer, nedavno je proslavio svoj prvi rođendan, a glumica je povodom toga podijelila prvu njegovu fotografiju sa svojim pratiteljima. Na fotografiji je jednogodišnjak okrenut leđima od kamere dok se pruža prema velikom nizu slavljeničkih balona. U naslovu je Kaling napisala da je Spencer već jako blizak sa svojom starijom sestrom, Katherine, kojoj je dala nadimak “Kit”.

“U petak je bio prvi rođendan moga sina Spencera. Moja kći Kit prilično je oprezna s novim ljudima. No ne i ovaj mali. Ako slučajno uspostavite kontakt očima sa Spencerom, on se razveseli kao da ste stari ratni prijatelji”, Kaling je uz fotografiju stavila natpis. “Rodila sam Spencera za vrijeme pandemije i bilo je to čudno izolirano vrijeme, ali u trenutku kad sam ga vidjela, znala sam da će sve učiniti boljim. I učinio je! Sretan rođendan, Spike!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Kaling je u prošlosti u intervjuima objasnila da je svjesno odlučila ne pokazati lice svoje djece na društvenim mrežama iz potpuno razumljivog razloga. “Ja sam na društvenim mrežama i volim dijeliti s ljudima svoje interese i kako mi teče dan, ali osjećam da imam pravo na privatnost kad je riječ o mojoj kćeri i drugim odnosima.” Dapače, Kaling nije niti objavila vijest o Spencerovu rođenju odmah, kako to inače zvijezde čine, već nakon nekih mjesec dana. Napisala je: “Sada sam brojčano nadjačana” te pohvalila i sve koji neumorno rade tijekom ove pandemije. “Biti trudna tijekom pandemije bilo je pomalo zastrašujuće, i cijenim sve liječnike, medicinske sestre i djelatnike koji nastavljaju neumorno raditi pružajući liječenje onima kojima je to potrebno, dovodeći u opasnost vlastiti život”, napisala je.

 

Foto: @mindykaling/Instagram