Stigla je maska od gline kakvu još niste probali

Obećava glatku i pročišćenu kožu u samo 10 minuta

by | 15 lipnja, 2021
maska od gline

Jedan od omiljenih domaćih beauty brendova, Skintegra, svoj je asortiman nadopunio novim proizvodom kojeg su mnogi željno iščekivali. Riječ je o maski od gline po imenu Volcanica, koja predstavlja dodatnu njegu normalne, kombinirane i masne kože.

Premda je vojsku svojih obožavateljica i ljubiteljica skincarea držao u neizvjesnosti nekoliko dana, domaći je brend iza kojeg stoji Jelena Skendžić itekako razveselio svojim posljednjim proizvodom.

Maska od gline

Formulirana kao moderni twist na klasičnu glinenu masku koja se nalazi u mnogim kozmetičkim ormarićima, Volcanicu karakterizira “minimalistički sastav bogat protuupalnim i regenerativnim mineralima, ovlaživačima, Tazman pepper™ kompleksom koji smanjuje reaktivnost kože i glinama koje navlače na sebe površinske nečistoće”, kako stoji u njezinom opisu.

maska od gline

U svojoj bazi ova maska za lice sadrži silt (termalno blato koje pronalazimo kod termalnih izvora, bogato elementarnim sumporom te za kožu djelotvornim silicijem i magnezijem) i higroskopnu glinu te dodatak cinka koji izvrsno njeguju kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima. Kremasta tekstura relativno niske viskoznosti čisti pore i umiruje upaljenu kožu uz čuvanje barijerne funkcije i bez uobičajenog isušivanja i zatezanja. Ako je suditi prema ostalim Skintegrinim proizvodima koji su visoko na listi ljubiteljica kvalitetne njege, i Vulcanica će naći svoje obožavatelje.

maska od gline

Foto: Mix and Match Studio via Shutterstock, PR