Mandy Moore poslala važnu poruku fotografijom dojenja na setu

Na setu uspješne serije "This Is Us" i njezin je sedmomjesečni sinčić

by | 14 rujna, 2021

Glumica, koja je svoje prvo dijete, sina Gusa, dočekala u veljači sa suprugom Taylor Goldsmith, objavila je sliku na svom Instagram storyju, koji prikazuje kako doji sina, i to tijekom snimanja šeste sezone popularne serije “This Is Us”. “Vratila sam se na posao i zahvalna sam što je čovječuljak sa mnom”, napisala je.

S obzirom na to da je dojenje i dalje tabu, ova jednostavna i prirodna fotografija nosi važnu poruku da se žene nemaju baš ničega sramiti, kao što je i podrška za one majke koje se vrate na posao prije nego što dijete napuni godinu dana. Iako je njoj vjerojatno lakše zbog njezinog statusa u filmskoj industriji, vjerojatno nisu baš svi iz uprave voljni prihvatiti dječicu u poslovnoj okolini, koliko god ona bila zvjezdana.

Moore se mjesec dana nakon poroda vratila snimanju, a samo nekoliko tjedana nakon toga otvorila se o izazovima dojenja. U jednom storyju podijelila je da se u rano jutro muči sa začepljenim kanalom u dojkama. “Stigla sam doma s posla u 2 ujutro. Sumnjam da je riječ o povratku na posao i češćeg pumpanja mlijeka umjesto da ga hranim direktno. Sve je u redu!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Čini se da su u međuvremenu otkrili način kako da mali Gus i sretna majka budu zajedno, bez aktivnih ometanja. “Nikad nisam osjetila takvu ljubav. Kao da je svijet stao, a vi niste svjesni ničeg drugog oko sebe što se događa.”

 

Foto: Frazer Harrison/Getty Images Entertainment via Getty Images