Kakva promocija Hrvatske: milijuni ljudi diljem svijeta gledaju scene sa Skywalka u Makarskoj

by | 26 ožujka, 2024
Lola Astanova

Lola Astanova prošle je godine na poznatom biokovskom vidikovcu snimila spot za piano verziju pjesme “Clocks” britanskog benda Coldplay. Donosimo fotografije sa snimanja spota i netom objavljen spot.

Svjetski poznata pijanistica Lola Astanova objavila je svoj dugoočekivani spot, sniman prošlog lipnja na vidikovcu Skywalk u Parku prirode Biokovo. Scene za piano verziju pjesme “Clocks” britanskog benda Coldplay snimila je na inicijativu Feliksa Lukasa, direktora ženskog teniskog turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar. Lani je kao gošća turnira oduševila publiku svirajući na završnici nakon atraktivnog finala.

Pročitajte: Novi planinarski dom na Biokovu izgledat će spektakularno!

Lola Astanova

“Kada smo predložili Loli da snimi spot u Makarskoj, bili smo sigurni da je Skywalk odlično mjesto. Kao našu dragu gošću na lanjskom turniru odveli smo je tamo i dvojbi više nije bilo. Bila je oduševljena predivnim pogledom na dalmatinski arhipelag i energijom tog jedinstvenog položaja“, istaknuo je Feliks Lukas te dodao kako je jedan od ciljeva turnira promocija Makarske u svijetu.

Lola Astanova

Savršen spoj moćne planine i mora, impresivna Nebeska šetnica na kojoj Lola Astanova demonstrira veličinu svojeg talenta… ostavljaju bez daha i definitivno su najbolja promocija Makarske i Hrvatske u svijetu. Lolini spotovi na YouTubeu imaju više od 15 milijuna pregleda, a prema prvim komentarima, njezini obožavatelji su oduševljeni.

“Lola, koja sjajna lokacija za video! Briljantna izvedba, fantastična priroda! Divni ste, glazba je meka i nježna, mjesto je rajsko“, pišu ljubitelji njezine glazbe.

Ovo je sjajna prigoda da posjetite i magično mjesto na kojem je poznata pijanistica snimila spot.

Pročitajte: Nebeska šetnica je vidikovac koji očarava, posjetite ga već ovog vikenda!

Foto: Marko Andrijašević