I kod nas je stigao bestseler koji otkriva kako održati kvalitetu seksualnog života u dugotrajnoj vezi

Do temelja će prodrmati vaše poimanje vlastitog seksualnog života

by | 22 veljače, 2023
Stephen Snyder: Ljubav koju vrijedi voditi

Unatoč tome što su seks i seksualnost danas iznimno popularne i dostupne teme, pitanje je jesu li ljudi, premda izloženiji tim temama, doista sretniji u krevetu. U moru knjiga koje se dotiču teme seksualne tehnike teško je naići na ono što ljude doista zanima – kako održati kvalitetu seksualnog života u dugotrajnoj vezi. Pritom je potrebno podrobnije shvatiti seksualne emocije – kako one funkcioniraju, kakva pravila slijede i kako se vežu na ostale vrste emocija koje imamo.

Bestseler Ljubav koju vrijedi voditi, u prijevodu Nade Kujundžić, do temelja će prodrmati vaše poimanje vlastitog seksualnog života te odgovoriti na pitanje može li seks preživjeti monogamiju.

Kako imati nevjerojatan seks u dugoj vezi

Jedinstven pristup dr. Stephena Snydera pomogao je tisućama pojedinaca i parova savladati erotske izazove dugogodišnjih veza. Kombinirajući svoje 30-godišnje iskustvo s novim istraživanjima o ljudskoj seksualnosti, dr. Snyder nudi savjete kako se suočiti sa seksualnim izazovima koje pred nas stavljaju dugotrajne veze, shvatiti naše seksualne emocije i uživati u vlastitoj seksualnosti tijekom života.

Dr. Stephen Snyder je psihoterapeut koji se specijalizirao na području seksualnih odnosa, ljubavnih veza i seksualne medicine. Svoju karijeru posvetio je pomaganju pojedincima i parovima po pitanju njihovih seksualnih i ljubavnih briga. Od 2000. godine vodi privatnu praksu na Manhattanu gdje je do sada liječio na tisuće pacijenata. Autor je priručnika Ljubav koju vrijedi voditi: Kako imati nevjerojatan seks u dugoj vezi.

Foto: PR