Lizzo predstavila svoju liniju rublja koje oblikuje svaki tip tijela

by | 31 ožujka, 2022
lizzo, yitty

Lizzo i dalje ide korak naprijed prema body positivity trendu! Ovog puta predstavila je svoju liniju rublja za oblikovanje tijela naziva Yitty. Američka glazbenica oduvijek potiče self-love te svojim objavama i fotografijama potiče žene na to da više vole sebe bez obzira na svoje obline i oblike tijela. Također, upozorava na opasnosti i negativne efekte društvenih mreža i standarda ljepote koji se sve nameću.

Kruna cijelog njezinog rada sada je objedinjena kroz Yitty liniju za oblikovanje tijela koju je predstavila na svom Instagram profilu te navela da je ona ljubavna pismo svim “velikim curama”, ali i pismo dobrodošlice svima te svakom tipu tijela. Istaknula je da joj je “muka” od ljudi koji joj stalno govore kako bi trebala izgledati i što osjećati prema svome tijelu.

Jer pojam “seksi” ne smije se vezati samo uz neudobne odjevne predmete, već želi taj pojam redefinirati i to upravo svojom linijom rublja. Kako kaže, Yitty nije samo odjeća za oblikovanje, to je vaša prilika da vratite svoje tijelo i redefinirate svoj standard ljepote!

Pročitajte: Lizzo potiče na “self love” u trendi bijelom tankiniju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Foto i izvor: Instagram