Ovog ljeta iz Hrvatske možete letjeti na čak 24 međunarodna odredišta!

by | 7 lipnja, 2023
letovi iz hrvatske

Croatia Airlines tijekom turističke sezone planira povezivati Hrvatsku s 24 međunarodna odredišta, odnosno 25 europskih zračnih luka, a zrakoplovi našeg domaćeg avioprijevoznika pritom će letjeti na 47 međunarodnih linija.

U redovitom međunarodnom prometu planirano je izravno povezivanje Zagreba i 15 europskih odredišta. Tako iz Zagreba, ove ljetne sezone, izravno možete poletjeti u Amsterdam, Atenu, Barcelonu, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich.

Kako bi odgovorila pojačanoj tržišnoj potražnji, Croatia Airlines svojim putnicima nudi izravne letove iz Splita u Amsterdam, Atenu, Beč, Berlin, Bukurešt, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London (Heathrow i Gatwick), Lyon, Milano, München, Oslo, Pariz, Prag, Rim, Stockholm i Zürich.

Iz Dubrovnika su planirani izravni međunarodni letovi u Atenu, Frankfurt, München, Pariz, Rim i Zürich. Naša domaća aviokompanija također će povezivati Rijeku, Osijek i Bol na otoku Braču s Münchenom.

Mreža međunarodnih letova usklađena je s letovima između sedam hrvatskih zračnih luka (Zagreb, Dubrovnik, Split, Zadar, Pula, Osijek i Bol) te putnicima omogućuje dobre konekcije na međunarodne linije.

letovi iz hrvatske

Nove su linije Croatia Airlinesa u ljetnom redu letenja:

Dubrovnik – Prag (do 12. listopada, četvrtkom)

Split – Skoplje (do 9. listopada, utorkom i petkom)

Split – Oslo (do 15. listopada, nedjeljom)

Bol – München (do prve polovice listopada, subotom)

Redoviti međunarodni letovi Zagreb – Mostar ponovno su uvedeni 3. svibnja ove godine, a obavljat će se triput na tjedan. Iz Zagreba u Mostar možete poletjeti srijedom u 11 sati i 25 minuta, a četvrtkom i nedjeljom na raspolaganju su vam večernji letovi s polijetanjem iz Zagreba u 23 sata. Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će Iz Mostara u Zagreb ponedjeljkom i petkom u 06:00, a srijedom u 13:05.

letovi iz hrvatske

Okusi Dalmacije u zrakoplovima – Dalmatinska marenda

U zrakoplovima Croatia Airlinesa možete doživjeti Dalmatinsku gastronomiju. Tako će vam u poslovnom razredu ponuditi veliki snack box – mandulat, krekere od ružmarina i maslinovog ulja, šalšu, pršut i arancine, te mali snack box u kojem su mandulat, krekeri od ružmarina i maslinovog ulja te pršut. A za putnike u ekonomskom razredu u ponudi su krekeri od ružmarina i maslinovog ulja.

Marketinška kampanja

Kampanjom pod nazivom Inspired by you naš nacionalni avioprijevoznik potvrđuje da je prepoznatljiv brend koji kreira trendove. S obzirom na to da je Hrvatska ponajprije turistička destinacija, Croatia Airlines želi naglasiti ulogu dobrog i pouzdanog domaćina na svojim letovima. Također želi istaknuti različite usluge i pogodnosti koje nudi svojim putnicima poput široke mreže odredišta kojima tijekom cijele godine povezuje Hrvatsku s Europom i svijetom. U našoj domaćoj aviokompaniji ponajprije žele naglasiti da su im putnici na prvom mjestu i da će njihovo putovanje učiniti ugodnim i nezaboravnim doživljajem.

Sve detalje o letovima možete pogledati ovdje.

Foto: Š. Lugarov, PR