Domaća ilustratorica ima preslatku mini kolekciju torbi i majica koja inspirira i podsjeća nas da usporimo

Kolekcija je napravljena od organskih materijala i koristi prirodne boje

by | 23 travnja, 2021

Dizajnerica i ilustratorica, Lara Žigić, predstavlja svoju prvu mini kolekciju koju krase njezine prepoznatljive ilustracije.

Završila je dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a danas se bavi ilustracijama te digitalnim i grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme podučava jogu te kroz praksu i filozofiju joge osvještava zdrav odnos prema tijelu, prirodi i ekologiji, dok joj slično omogućuje i rad s Caspar designom iz Varaždina.

Lara je s Caspar designom krenula u suradnju ovog proljeća. Kolekcija je u potpunosti izrađena u Hrvatskoj, napravljena je od organskih materijala i koristi prirodne boje. Prva kolekcija sastoji se od torbi i majica koje dolaze u 100 % organskom pamuku.

Ideja brenda bila je inspirirati ljude te im omogućiti da sebi i svojim bližnjima poklone kreativni odjevni predmet.

lara zigic kolekcija

Prva mini kolekcija sastoji se od četiri inspirativne poruke: rest, hang on, fit feminist i breathe. Rest šalje poruku da je odmor jednako bitan kao i naporan rad. Hang on nam pomaže da se naučimo nositi s teškim životnim situacijama. Breathe upućuje na život u trenutku. Naša prošlost ne treba određivati našu sadašnjost i zasigurno ne ograničavati našu budućnost. Praćenje matrice daha vraća nas natrag u sadašnjost i trenutak u kojem živimo. Fit feminist potiče na jednakost između muškarca i žena, ali i potiče na brigu o vlastitom tijelu, umu i duhu.

lara zigic kolekcija

Stoga, ako želite inspirirati dragu osobu, poručiti joj da napravi pauzu, udane i uoči ljepotu u jednakosti muškarca i žene, ove majice i torbe su pun pogodak.

Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu:
https://caspar-design.com/lara-zigic/, a detalji vas čekaju na Larinom Instagram profilu: @lara.zigic.