Proljetna kolekcija domaćeg brenda Lagom nagovješćuje bezvremenski minimalizam i ženstvenost

Lagom, modni brend za žene, predstavio je novu proljetnu kolekciju THE ETERNAL

by | 1 travnja, 2022
lagom

Lagom predstavlja najnoviju proljetnu kolekciju, THE ETERNAL koja nagovješćuje perpetualne i bezvremenske odjevne komade. Izrazito minimalističkog dizajna, kolekcija je savršeno utjelovljenje decentnih komada od svijetlih i zemljanih tonova, a istovremeno usmjerena na kvalitetu i odabir prirodnih i održivih materijala. Upravo zato u novoj kolekciji možete pretežito pronaći najfiniji ručno češljani keper te sofisticirani pamučni saten. Iza brenda Lagom stoje talentirane prijateljice Sara Gjini i Mia Kovač s ciljem zagovaranja važnosti spore mode, promišljenih modela i malih lokalnih brendova.

Fotografije i kampanja snimljeni su na Istarskom kamenolomu pod objektivom talentiranog Borne Hojsaka. Zašto kamenolom? Kamen znači trajnost, izražajnost, kvalitetu, vizualnu dojmljivost te trendovsku vječnost, a to je upravo ono čemu teže.

Pročitajte: Romantične haljine istarske dizajnerice Anje Stehlik savršene su za posebne prilike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAGOM (@lagom__official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAGOM (@lagom__official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAGOM (@lagom__official)

lagom

lagom

lagom

Konceptualiziranjem i razradom nenametljivih, a stilski usklađenih komada, od kojih svaki nosi jedno od internacionalnih ženskih imena koje znače “kamen/stijena”, Lagom je osmislio
sezonsku kolekciju koja nositeljicama pruža priliku da izađu izvan okvira unutar kojih se vide u svojoj svakodnevnici, istovremeno njegujući bezvremenski minimalizam i ženstvenost.

Posebnu pažnju privlače statement baloneri NELL i JETTA, nekonvencionalnih krojeva, a kolekciju kompletiraju i košulje TINNA i MEENA, obostrani prsluk HALLE, hlače PEETU,
tunika VALLA te haljine GEMMA i TERRA koji zajedno tvore divne odjevne kombinacije, osmišljene da probude odvažnost i samopouzdanje kod svake žene.

lagom

Izvor i foto: PR