Romantične haljine istarske dizajnerice Anje Stehlik savršene su za posebne prilike

by | 30 ožujka, 2022
svečane haljine

Ima li ljepšeg slavlja proljeća negoli uživati u životopisnim bojama i materijalima kojima dizajnerica Anja Stehlik u novoj kolekciji slavi ženstvenost, ljepotu  u siluetama i materijalima.

Proljetna vizija  dizajnerice uvodi nas u svijet sklada, strasti i ljepote te predstavlja kolekciju haljina koje biramo za sve posebne prilike.
U fokusu kolekcije su lepršavi materijali, custom made osmišljeni printevi s izvezenim perlicama i 3D cvjetovima u kojima se doista osjećate posebno.
Drapirane svilene haljine u životopisnim bojama te cocktail haljine u bojama sezone koje prizivaju proljeće nude nam uživanje u nadolazećoj sezoni.
Živopisna zelena, narančasti i lila tonovi te umirujuće pastelne boje bude nas iz predugog zimskog sna i uvode u toplu sezonu.

svečane haljine

Kako kaže dizajnerica Anja Stehlik: “Kolekcija ‘DREAM’ sniva ljepša vremena, sniva radost, ljepotu i strast. Upravo sam zato birala unikatne ručno rađene materijale u kojima će se svaka žena osjećati doista fantastično. Kao idealna kulisa editoriajla našao se renovirani Arheološki muzej Istra u Puli koji ove godine slavi 120 godina, a njegova monumentalnost se savršeno ukopila u editorial kolekcije DREAM. Velika je novost kako će se upravo na tom mjestu ovog ljeta održati najveći modni event u Istri STEHLIK FASHION SHOW i to deveti po redu.”

Kolekcija je dostupna u Stehlik studiju u Puli na adresi Zagrebačka 7 te webshopu www.anjastehlik.com i Instagramu.

svečane haljine

svečane haljine

svečane haljine

svečane haljine

svečane haljine

svečane haljine

svečane haljine

Foto: Sara Šijan
Model: Sara Rupenović
MUA: Gabrijela Lovrinović
Hair: Artistic
Shoes: Pula city mall
Naočale: Vision centar Pula
Location: AMI Pula