Kupite igračku svom ljubimcu i time pomognite napuštenim njuškicama u azilu

by | 3 prosinca, 2020

Želite li ovih blagdana učiniti dobro djelo, imamo jednu super ideju!

Dizajnerica Morana Krklec je prije dvije i pol godine udomila svog psića Našu iz azila u Velikoj Gorici, i tada se razvila ideja da igračke koje njoj cijelo vrijeme izrađuje od ostataka tkanina u ateljeu, iskoristi za humanitarnu akciju za pomoć njuškicama u azilu. Tako je došlo do realizacije humanitarne akcije gdje će se kroz cijeli 12. mjesec prodavati te igračkice po simboličnim cijenama, a sav prihod od njih ide za udrugu Sigurna kućica.To je neprofitna udruga za pomoć nezbrinutim životinjama, koja usko surađuje sa skloništem gdje je prve dane svog života provela i Moranina njuškica.

Igračkice se mogu naručiti direktno kontaktirajući dizajnericu, putem privatne poruke na Facebooku ili Instagramu, ili putem maila [email protected]. Također ih moguće kupiti i u ateljeu Morane Krklec u Zagrebu (Ilica 29). Igračke možete kupiti za svoje ljubimce ili pak za životinjice u azilu.

Uz prikupljena novčana sredstva za vrijeme akcije dizajnerica će također psima u azilu pokloniti i igračke, i to tako da za svaki kupljeni odjevni predmet u njezinom showroomu tijekom prosinca dizajnerica od iste tkanine izrađuje i igračku koja će biti poklon napuštenim psima.

Foto: Privatna arhiva