Tri radionice koje ćemo rado posjetiti za svoju dušu

by | 31 svibnja, 2023
kreativne radionice zagreb

Tražite li ideje kako upotpuniti slobodno vrijeme ili možda jednostavno samo želite isprobati nešto novo i drukčije, radionice koje će se uskoro održavati pravi su izbor za vas!

Već ovog vikenda možete sudjelovati u radionici izrade zatvorenih terarija te naučiti kako ga napraviti za svoje potrebe, a sve što tamo napravite nosite sa sobom kući i dalje ga održavate. Također, ako imate stari namještaj s kojim ne znate što biste, predlažemo da otiđete na radionicu preuređenja namještaja i date novu svrhu tog komadu te ga uredite kao profesionalac.

I za kraj, želite li se opustiti uz čašu vina i okušati u slikanju, radionice Wine&Design su idealne za vas!

Sve detalje, program i cijene pogledajte u nastavku:

Pročitajte: Otvorena je nova lokacija omiljene zagrebačke slastičarnice 

Đardin: Radionica izrade zatvorenih terarija

Naučit ćete kako izraditi vlastiti ekosustav koji stane u jednu ruku. Za izradu zatvorenog tipa terarija koristit ćete staklenke od recikliranog stakla s plutenom čepom, mahovinu, odgovarajuće sobno bilje koje će najbolje uspijevati u takvom sustavu te zajedno proći kako brinuti o terarijima, je li potrebno iste prihranjivati ili je bolje izbjeći zalijevanje/prskanje tekućim gnojivima, koliko dugo terarij može živjeti i kad ga zalijevati.

Datum održavanja: 3. 6. 2023.

Voditelj/ica: Valentina Rohrbacher
Vrijeme: 17:00 – 20:00
Cijena: 50,00 €

Sve đardionice započinju u 17:00 i traju do 20:00, a ono što na njima izradite, nosite sa sobom kući. Prijaviti se možete direktno u našem dućanu ili na e-mail: [email protected]

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Radionica preuređenja namještaja

Ova radionica idealno je RJEŠENJE za sve koji imaju star i oronuo namještaj koji treba obnovu, ali ne znaju kako, nemaju vremena i nemaju odgovarajući prostor.

Donesite svoj komad namještaja na radionicu i preuredite ga kao profesionalac. Detaljno naučite i prolazite sve faze preuređenja namještaja, od brušenja do bojenja uz korištenje ekoloških, nehlapljivih, brzosušećih profesionalnih boj bez mirisa koje poslije radionice možete kupiti u bilo kojoj trgovini s bojama i  lakovima neovisno o proizvođaču