Otvorena je nova lokacija omiljene zagrebačke slastičarnice

by | 29 svibnja, 2023
neka jedu kolače slastičarnica

Ivana Čuljak, vlasnica omiljene zagrebačke slastičarnice Neka jedu kolače, otvorila je svoja vrata na novoj adresi u Kamaufova ulica 22, preko puta Petrove bolnice, na zagrebačkom Kvatriću.

“Braća su mjesecima prenosili stvari sa jedne lokacije na drugu, kažu da im je kičma otpala i iako mi doma loše pokazujemo emocije, evo neka javno znaju da ih volim najviše i da je imati braću najveće i najljepše bogatstvo. Lana je jučer sašila pregače, a Marko zabušio zadnje rupe na zidu. Tonka i ja smo se jutros samo pogledale i krenule skakati od sreće. Kao, to je to i je l’ to – to? Vitrinu smo napunile prvim kolačima. Susjed s broja 15 došao je na kavu. S nedilje krećemo malo jače, ali ja mislim da je to to. Iako nikad nisam mislila da ću otvoriti 26. 5. 2023. jer nije mi neki datum (meni rođenoj 5. 5. 1988. koja brije na te datume), stvarno mislim da smo neplanski danas otvorili vrata. Sanjaj i kad ti fali još jedan papir. Riješit će se sve”, stoji ispod fotografije ekipe Neka jedu kolače na Instagram profilu.

Ovim potezom Ivana je ostvarila svoj dugogodišnji san, a nimalo ne sumnjamo da će upravo ovdje u slasticama i pomno uređenom interijeru uživati brojni gosti!

Jedva čekamo posjetiti ovo novo slatko mjesto u gradu koje će, vjerujemo, postati hit jako brzo i kušati ukusne slatke deserte i slastice!

Pročitajte: Znamo kamo otići na najbolji i najsočniji sladoled u Zagrebu! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neka Jedu Kolače (@nekajedukolace)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neka Jedu Kolače (@nekajedukolace)

Pročitajte: Najbolji domaći Instagram gastro profili za inspiraciju svaki dan 

Foto: Instagram, naslovna: @nekajedukolace