Kolekcija Cabana x Zara Home inspirirana je boemskim stilom

by | 23 ožujka, 2023
Kolekcija Cabana x Zara Home

Zara Home predstavlja novu kolekciju za blagovaonice u suradnji s Cabanom, kultnim milanskim časopisom za interijere i markom kućnih potrepština.

Kolekcija Cabana x Zara Home sa živopisnim stolnjacima s uzorkom, šarenim staklenim posuđem i posuđem ukrašenim šarmantnim cvjetnim motivima savršena je za slojevitost, kombiniranje i usklađivanje. Svaki pažljivo dizajniran komad odražava elegantan, boemski duh Cabane. Nadahnuta dalekim zemljama i ukrasnim blagom koje krasi stranice Cabana Magazina, kolekcija dočarava radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture.

Odaje počast izgubljenim i starim tradicijama sa svojim šarenim detaljima i upečatljivim vezovima te slavi oboje – uzbuđenje oko putovanja i utočište doma, a svaki komad kreiran je kako bi dočarao zadovoljstvo i zabavu sakupljanja.

Kolekcija je fotografirana u izvanrednom okruženju Ville Ronche iz 17. stoljeća u blizini Venecije, koju je dizajnirao vizionarski talijanski scenograf Renzo Mongiardino.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Home Official (@zarahome)

Kolekcija Cabana x Zara Home7

Cabana je globalni lifestyle brend, omiljen zbog svog kolekcionarskog časopisa koji se objavljuje svakog proljeća i jeseni – i elegantnih, veselih kućnih potrepština inspiriranih veličanstvenim pričama o putovanjima i pričama o kolekcionarstvu. Osnovan 2014. od strane glavne urednice Martine Mondadori, kreativnog direktora Christopha Radla i izdavača Gianluce Reine, časopis Cabana vrlo brzo osvojio je svijet luksuznog izdavaštva i nastavlja nadahnjivati globalnu zajednicu ljubitelja dizajna i putovanja.

Kolekcija Cabana x Zara Home7

Kolekcija Cabana x Zara Home7

Kolekcija Cabana x Zara Home7

Kolekcija Cabana x Zara Home7

Kolekcija je dostupna od 22. ožujka na www.zarahome.com i u odabranim trgovinama.

Foto: PR, Instagram, Zara