Ključna prijateljstva u životu svake žene

by | 12 ožujka, 2015

Druženje s velikim brojem ljudi zaista je moguće ako se dobro organizirate. Najvažnije je da u svakoj odabranoj osobi pronađete ono što vas ispunjava, ali i da budete svjesni međusobnih potreba.

prijatelji

Život nas često iznenađuje. Mi se s vremenom mijenjamo, pa samim tim i naše okruženje postaje drukčije. Ipak, postoji nekoliko ključnih prijateljstava koje svaka žena treba održavati. Svako od nabrojanih prijateljstava je različito – od poznanstva i površnih odnosa do vrlo značajnih, dugogodišnjih prijateljstava.

Pogledajte koji su to prijatelji koje svaka žena treba imati.

1. Muški prijatelj
Razmislite zašto se kaže da „muški prijatelj vrijedi kao 10 ženskih“. Zato se baš on na ovoj listi nalazi na prvome mjestu. Vaš prijatelj je kao osobni tjelohranitelj koji će vas zaštititi i biti uvijek uz vas. Možda neće brinuti o vašim trivijalnim problemima, ali će uvijek provjeriti jeste li dobro, posavjetovati vas i u svakoj situaciji će iskreno reći što misli.

2. Prijateljica koja ohrabruje
To je prijateljica koja voli sve što radite i podržava vas u tome. Ona vas ohrabruje i savjetuje da uvijek u životu trebate pokušati, i da nikada ne razmišljate o neuspjehu. Vjeruje u vas i želi vam uspjeh, bez trunke ljubomore. Čini da se osjećate jakom i punom energije.

3. Prijateljica za zabavu
To je prijateljica koja vas u posljednjem trenutku nagovori na ludilo i na odličan provod. Ona istinski vjeruje da je smijeh najbolji lijek. Prijatelj koji će vam pomoći da zapamtite, čak i u vašim najtežim danima, da je život samo igra.

4. Prijatelj iz obitelji
Obiteljski prijatelj zapravo može biti brat, sestra ili rođak. Netko tko zna sve o vašoj obitelji, tko vas razumije i dijeli s vama najintimnije tajne. Svi mi imamo svoje životne probleme koje čuvamo za sebe. Netko tko je živio zajedno s vama bio je dovoljno blizu da podijeli s vama svako životno iskustvo, čak i ono manje lijepo. Zato mu vjerujete u potpunosti i svjesni ste njegove vrijednosti.

5. Prijateljica za kavu
To je prijatelj koji se savršeno uklapa u vaš prenatrpan raspored. Šetnja i kava vikendom su idealni za druženje. Prijatelj s kojim uživate u trenucima razgovora ili opuštanja.

Izvor: Life Content