Katie Holmes kune se u ove prirodne maske njemačkog brenda dostupnog i kod nas

by | 25 srpnja, 2021
Katie Holmes

Kad je u pitanju njega kože, Katie Holmes je profesionalka, a njezin moto je da je najbolja obrana jak napad. Međutim, ni najluksuznije kreme ne mogu nas učiniti ljepšima i mlađima, ako se tako ne osjećamo. “Prihvaćam svoje godine sa zahvalnošću i ne brinem toliko kada nisam našminkana. Moja sreća dolazi iznutra”, poručila je tako ova poznata glumica.

Kako se njeguje Katie Holmes

Ipak, njega kože je vrlo važna stavka u dnevnoj rutini poznate glumice. Ona se već godinama kune u masku za lice njemačkog brenda Dr. Hauschka. Naime, Katie koristi njihove maske pod nazivima Firming Mask i Revitalizing Mask.

“Ponekad spavam s maskom na licu, ali najviše ih volim stavljati dok pričam s prijateljicama na Skypeu”, otkrila je.

Ono što ovu masku čini tako posebnom jesu njezini sastojci: ulje avokada, ekstrakt ruže, ulje slatkog badema, maslinovo ulje, jojoba ulje, maslac od sjemenki manga, shea maslac i vosak od ruže. U principu, u pitanju je šumska kupka za lice. (Pročitajte: Kremu za lice zbog koje J.Lo izgleda tako mladoliko možete nabaviti i kod nas)

S druge strane, Revitalising Mask, odnosno revitalizujuća maska Dr. Hauschka dobila je najpozitivnije komentare korisnica kad je u pitanju smanjenje pora, omekšavanje kože i sjaj. “Nakon uporabe ove maske, moja koža sjaji”, jedan je od komentara.

Iako biste pomislili da Katie Holmes daje pravo bogatstvo za skincare proizvode, to očigledno nije tako. Ove maske možete pronaći i kod nas, primjerice u bio&bio dućanima.

(Pročitajte: J.Lo otkrila svoju jednostavnu 5-minutnu jutarnju skincare rutinu)

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs
Foto: Monica Schipper/Stringer via Getty Images Entertainment