J.Lo otkrila svoju jednostavnu 5-minutnu jutarnju skincare rutinu koje bi se svi trebali držati

Tajna njezina blistavog izgleda

by | 22 srpnja, 2021

Ako ste jedan od onih skincare entuzijasta baš kao i mi, te volite zaviriti u tuđu kupaonicu kako bi vidjeli koje proizvode osoba koristi, onda ćete uživati u jutarnjoj rutini 51-godišnje pjevačice.

Jennifer Lopez prije nekoliko mjeseci plasirala je na tržište svoju skincare liniju za koju tvrdi da je između ostalog odgovorna za njezinu blistavu kožu i mladolik izgled. Iako se možda na prvu čini kao da je pravi pothvat postići takvu kožu, njezina rutina je zapravo vrlo jednostavna i sastoji se od svega nekoliko proizvoda i 5 minuta. Temelji se na čišćenju i zaštitnom faktoru za lice, što bi trebao biti minimum svake osobe kad je u pitanju skincare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)


Svako jutro započinje čišćenjem lica kako bi uklonila sva ulja i prljavštinu s lica, a nakon prvog čistača ide i drugi da bi potpuno pripremila lice za ostatak rutine i dana. Nakon što je lice potpuno čisto, nanosi svoj najpoznatiji proizvod bogat antioksidansima – glow serum koji nježno umasira u cijelo lice, okoloočna krema, a za kraj zaštitni faktor za lice koji nikad ne preskače. Uz vanjsku njegu, J.Lo svakog jutra konzumira suplemente koji joj daju i brojne benefite koži.

Foto: Kevin Winter/Getty Images for Global Citizen