Kaley Cuoco pokazala je svoj šokantno intenzivan trening

Na njezinim Instagram fotografijama praktički možete vidjeti kako joj se mišići trzaju

by | 27 svibnja, 2021

Ako trebate inspiraciju i motivaciju za nagovoriti se na trening, glumica Kaley Cuoco definitivno je osoba kojoj se možete obratiti. Stalno objavljuje svoje kondicijske treninge na Instagramu, a toliko je u formi da se sustavno šokiramo njezinim videima i fotografijama.

Posljednju takvu u nizu pronašli smo na njezinom profilu, gdje koristi traku s otporom, bojnu užad, boksersku opremu, traku za trčanje… Kao što možete pročitati, ima tu svega. Zvijezda serije “Big Bang Theory” i “Flight Attendant” vrlo se uspješno bori s ovom opremom koja vas tjera na to da angažirate cijelo tijelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Njezin trener je poznati trener zvijezda Ryan Sorensen, koji je za Today Health pohvalio Cuoco i rekao da su njezini najdraži treninzi oni koji joj predstavljaju izazov. “Čim joj bude teško nešto raditi u početku, poželjet će raditi tu vježbu svaki put sve dok je ne savlada”, rekao je.

Cuoco se također može vidjeti kako se provlači kroz niz trbušnjaka s dodatnim otporom, navlačeći rukavice i pokazujući boksačku vreću, kao i spravu koja je u biti vertikalni kardioaparat po kojem se “penjete”, koristeći ruke i noge.

I da, iako sve zvuči prilično intenzivno, Cuoco doista pokazuje da pomiče granice u teretani i zapravo bi trebalo poslušati njezin savjet raznolikih vježbi – osim što ne navikavate tijelo na jedno te isto, zabavljate se raznim spravama i metodama održavanja svoga tijela zdravim. Nas je motivirala!

Foto: Mick Windle/Getty Images Entertainment via Getty Images