Kako vratiti bivšeg ovisno o horoskopskom znaku

by | 1 rujna, 2014

Uspostavljanje odnosa nakon prekida vrlo je teško, ali horoskopski vodič može vam olakšati otvoriti vrata njegovog srca i ponovno ga osvojiti. Ako slijedite ove savjete ponovo će biti u vašem zagrljaju, ma koliko bio tvrdoglav.

raskid

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne idite naokolo čekajući da on nešto primijeti. Također, ne vrijedi čekati pravi trenutak za pomirenje, jer će on jako brzo uskočiti u novu vezu. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga dajte sve od sebe da održite danu riječ, zbog toga što ovnovi ne toleriraju prekršena obećanja. Ako baš želite napraviti nešto dodatno za partnera javno se ispričajte, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo što morate napraviti je jasno mu dati do znanja da je on bio u pravu. Recite da je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi s tom i tom temom. Znamo da će vam biti teško, ali sve dok to ne napravite od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate da je on pametniji i da ćete ga i u buduće slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivu ispriku. Ništa neće oduševiti Blizanca kao dobro sročen humor. Ipak, ako ste napravili ozbiljnu pogrešku, morat ćete se malo više potruditi. I budite domišljati! Ne pokušavajte ga pozvati, jer on nije tip koji će čekati da telefon zazvoni, ali ako želite ispraviti stvari, ne smijete dozvoliti da se komunikacija prekine. Pokažite otvorenost i spremnost za ponovna druženja. Ne plačite i ne histerizirajte.

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebat će vam puno strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju pogrešku, i niti slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu da jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i napravite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Rak mora osjetiti vašu ljubav, zato odvojite što više vremena, pažljivo slušajte što vam priča, slažite se s njegovim tezama. Rakovi sporo pale, tako da ćete to možda morati ponoviti i nekoliko puta.

Lav

Komplimenti i laskanje će vas odvesti gdje god želite. Ispričajte se zbog svoje pogreške i naglasite kako vi ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvijećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vrijedni njegove ljubavi. I naravno, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svijetu i on će prići vama.

Djevica

Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostote. Naglasite svoju profinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vrijeme, sredite se, a ako dolazi kod vas kod kuće, obavezno počistite. Svoju pogrešku ćete najbolje očistiti ako očistite sve oko sebe. Kupite lijep poklon, niti slučajno romantičan ili humorističan. Najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte niti “gnjaviti”, jer djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga

Pokažite što više zanimanja za njegove aktivnosti, i poradite na svojim konverzacijskim vještinama. Naravno, ne zaboravite povremeno udijeliti kompliment. Svim osobama rođenim u znaku Vage treba stalno odobravanje i za sebe, i za svoje postupke. Ponudite formalnu ispriku. Niti previše niti premalo. Vaga mora jasno uvidjeti da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspjeh neće izostati.

Škorpion

Slobodno upotrijebite neku dramatičnu gestu kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče Škorpiona riječi neće puno pomoći. Njemu su važna djela. Jedino pozitivne akcije mogu vam osigurati samilost. Možda to znači da ćete se morati riješiti neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno.

Strijelac

Ponudite toplu i prihvatljivu ruku pomirenja. Strijelci vole kućne ljubimce i ako budete dovoljno umiljati neće vam odoljeti. Za početak je najbolje prihvatiti njegovo prijateljstvo, i ne žuriti. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, tako da bi se trebali uklopiti u njegovo društvo. Što prije ponovo postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka nanjušiti laž. Ako ste vi zeznuli, priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i misliti. Prazna obećanja vas neće daleko dovesti. Jarci dosta cijene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati da vjerujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte Jarca, to je znak koji ne voli igranje.

Vodenjak

Vodenjaka pozovite na razgovor uz kavu. Neće moći odoljeti razmjeni mišljenja. Oduprite se i ne forsirajte bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti stagnirati. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora biti potpuno otvoreno i jasno. Pokušajte napraviti nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na suosjećajnost. Ribe ne mogu gledati ničiju patnju. Budite manje posesivni i zahtjevni. Iako je romantičan, on ne može podnijeti zatvor. Prihvatite činjenicu da su Ribe iznimno osjetljive i da prema njima uvijek morate biti pažljivi. Budite što nježniji i ljubazniji. Neka vam prijeđe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.

Izvor: Pressonline