Uvijek gubite u badmintonu? Možda vam pomogne ovaj tutorial

by | 21 lipnja, 2022
Badminton i lopta na travi

Badminton je zabavan sport koji je jako omiljen u cijelom svijetu, a idealna je ljetna razbibriga. No sve to izgleda idealno u teoriji, dok je u praksi riječ o brzom sportu koji zahtijeva razumne reflekse, ravnotežu, brzinu i – gracioznost. Više: Što mislite, meditacija prije ili poslije vježbanja?

Sve su to razlozi zbog kojih jedna partija badmintona potraje nekoliko minuta. Smeta vam sunce, pa vjetar, pa ste se već lagano umorili… “Najbolje da odemo sjesti i popiti piće”, često je nešto što se može čuti nakon partije badmintona. Realno, badminton možda nije najlakši sport za igranje, ali svakako je jedan od najzabavnijih i najizazovnijih sportova zbog kojih ćete i brzo doći u kondiciju.

Ako ove godine želite duže izdržati ili pobijediti meč, (ili set), na internetu postoji pregršt savjeta kako bolje držati reket, kako se saginjati, kako napraviti pravilan zamah… Sve kako vaše tijelo ne bi patilo i dobilo određene ozljede. Za sve odlične savjete pogledajte video niže, koji je, iako je objavljen prije više od pet godina, i dalje jednako edukativan! Više: 13 modela sportskih grudnjaka za fizičku aktivnost i svakodnevno nošenje

 

 

Foto: Naveen Kumar/Unsplash

Tagovi: