Kajzerice s teletinom

by | 23 travnja, 2014

Clipboard156-490x323 Sastojci:

  • 4 integralne kajzerice
  • 350 g teletine
  • 4 lista tost sira
  • 2 rajčice
  • 2 krumpira
  • 4 kisela krastavca
  • 1,5 dl vrhnja
  • 2 dl ulja
  • češnjak u prahu
  • mješavina začina

Priprema:

1. Rajčice i kisele krastavce narezati na kolute.

2. Posebno umutiti vrhnje, malo češnjaka u prahu i mješavinu začina.

3. Teletinu narezati na 4 šnicle, začiniti po želji i propirjati na malo ulja s obje strane kako bi porumenile.

4. Krumpir oljuštiti, narezati na štapiće i ispeći ga na vrućem ulju kako bi porumenio.

5. Kajzericu prerezati po sredini, premazati mješavinom vrhnja i češnjaka, prekriti telećom šniclom i preklopiti listom tost sira. Nanijeti malo pomfrita, kiselih krastavaca i rajčice, pa preklopiti. Na isti način pripremiti još tri kajzerice.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept