Julia Roberts upravo je dala ošišati svoju dugu kestenjastu kosu u medeno plavi lob

by | 19 lipnja, 2024
julia roberts frizura

Još je jedna holivudska diva dala ošišati svoju prepoznatljivu dugu kosu u frizuru godine.

Julia Roberts poznata je po svojim kultnim frizurama, koje su se razvijale tijekom godina, odražavajući njezine filmske uloge i osobni stil. Jedan od Julijinih najpoznatijih izgleda je njezina voluminozna, kovrčava kosa iz filma “Zgodna žena”. Ove velike, lepršave kovrče postale su prepoznatljiv stil njezine karijere u 90-ima. U 2000-ima Roberts je često birala slojevite, valovite i romatične frizure, ali nas je iznenadila i bobom do brade koji je bio je svjež i moderan odmak od njezinih tipično dugačkih frizura.

Posljednjih godina, Roberts je prigrlila prirodniji izgled, često noseći kosu raspuštenu ili kovrče koje ističu prirodnu teksturu njezine kose. Iako je glumica najpoznatija kao crvenokosa ili brineta, tijekom godina je eksperimentirala s različitim bojama kose, uključujući plave pramenove i duboke kestenjaste nijanse, dodajući raznolikost svom izgledu.

Prije nekoliko je dana prisustvovala gala prikupljanju donacija u Los Angelesu, kojemu je domaćin bio Jo Biden. Na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, možete vidjeti glumicu pored aktualnog američkog predsjednika, bivšeg predsjednika Baracka Obame i Georgea Clooneyja, s potpuno novom frizurom i bojom.

Pročitajte: Nova, ljetna nijansa plave boje kose idealna je za sve plavuše

Njezina tipična kestenjasta kosa koja je padala do njezinih prsa ošišana je kako bi otkrila slojevitu kosu koja dopire tek nešto do ispod ramena. Novi je lob glumica stilizirala u svom stilu odabravši ležerne valove s razdjeljkom na sredini. Čini se da za ljeto Julia ponovno prihvaća svoje plave korijene (da, kosa Julije Roberts je prirodno plava) s novom, medeno plavom nijansom koja fino “zagrijava” njezin ten.

Pročitajte: Najnoviju frizuru Jennifer Aniston stavljamo na svoju listu želja

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Staff via Getty Images Entertainment, Instagram @juliaroberts