Najnoviju frizuru Jennifer Aniston stavljamo na svoju listu želja

by | 10 lipnja, 2024
Jennifer Aniston frizura

Ni Jennifer Aniston nije odoljela trendovskoj frizuri sezone. Svoj je signature lob zamijenila kraćom inačicom frizure.

Frizure Jennifer Aniston godinama nam služe kao inspiracija; od trenutka kad je oko 1995. godine debitirala frizurom prozvanom “Rachel“ u kultnom sitcomu “Prijatelji”, pa sve do danas, inačice njezinih frizura nosili su svi. A njezina najnovija frizura, elegantni bob, nova je frizura koju stavljamo na svoju listu želja.

Dakako da bob na prelijepoj glumici nije ništa novo, ali ono što je novo je to da je svoju tradicionalnu dužinu loba dodatno skratila. Time se 55-godišnja glumica svrstala u isti tabor s bezbrojnim drugim slavnim osobama koje nisu odoljele trendovskoj bob frizuri.

Pročitajte: Najbolji i najlošiji odabiri bob frizura za žene 50+

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quinta Brunson (@quintab)


Njezin novi, kratki bob s blago zaobljenim vrhovima i razdjeljkom sa strane (koji je, uzgred rečeno, ove godine sve popularniji), prekrasno uokviruje njezino lice. Djeluje zaigrano i koketno, a čini nam se i da kraćom frizurom u pješčano plavoj nijansi djeluje mladolikije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by daliah (@flawlessjenaniston)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JA | fan acc (@jen_anistonil)

Ovo je još jedan dokaz da bob može “isfurati” svatko – bez obzira na dob – i da se ova klasična frizura, uz sitne preinake, fantastično prilagođava svim oblicima lica. Vjerujemo da je Aniston sve one koji još nisu pokleknuli trendu boba stavila pred veliku kušnju.

Pročitajte: Frizerski savjeti za (pre)zaposlene uz koje ćete uvijek imati savršenu kosu (bez imalo truda)

Foto: Instagram @jen_anistonil