7 stilova bob frizura koje će dominirati ovog ljeta

by | 23 svibnja, 2024
bob frizure

Ljetni frizerski trendovi dolaze i prolaze, ali jedan stil uvijek je u modi: bob frizura. A ovih sedam inačica frizure godine bit će posebno poželjan look.

Ne može se poreći da je bob bio jedan od najpopularnijih frizerskih trendova. Prvo je zaveo slavne osobe diljem svijeta, uključujući Hailey Bieber, Gigi Hadid i Sydney Sweeney, a onda se prelio na ulice. Svakoga dana niču nove inačice ove klasične frizure, a svjetski frizerski stilisti tvrde da će ovih sedam varijacija biti najpoželjnije frizure za ljeto pred nama.

Bob frizure za ljeto 2024.

Princeza bob

Najpoželjniju frizuru poznatih krase ravno odrezani vrhovi i razdjeljak po sredini. Ova chic verzija boba, koja pada tik ispod ušiju, odnosno do ramena, podići će vaš izgled ultraravnim stilom koji kosi daje puno volumena.

Talijanski bob

Ovaj mediteranski stil duža je i opuštenija verzija boba. Krasi ju bogatstvo volumena, razdjeljak sa strane i prirodni, lepršavi valovi, zbog čega je odličan izbor ako tražite frizuru koja se lako održava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tai Simon (@lovetaije)


Holivudski bob

Glamurozni bob oda je nekadašnjem holivudskom glamuru. Besprijekorno zalizani valovi do brade, bez ijedne vlasi koja strši i s finišem visokog sjaja opis je ovog luksuznog stila inspiriranog izgledom Marilyn Monroe.

Bubble bob

Volumen je jedna riječ kojom možemo opisati ovu frizuru. Zato je umijeće feniranja neophodno kako biste kopirali bob u obliku “mjehurića“ koji svojom dužinom do brade i punoćom prekrasno ističe strukturu lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Khoronzhuk (@khkris)


Mikrobob

Ultrakratka varijanta boba – odrezana tik do jagodica – može izgledati vrlo chic i odvažno, ali zahtijeva redovite posjete frizeru ako želite održati željeni look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Léna Mango 🥭 (@lenamng_)

Elegantni bob

Ova je klasična, jednostavna i elegantna inačica boba izbor koji izgleda najprirodnije. Lako se održava; dovoljno je kosu osušiti na zraku kako bi vaši pramenovi poprimili vlastitu teksturu i lepršavost.


Mafijaški bob

Ovo je dramatična verzija boba – valovima i razdjeljkom sa strane – stil koji karakterizira volumen te fluidni i obli pramenovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khelan Hajo (@khelan.mh)

Pročitajte: Frizerski savjeti za (pre)zaposlene uz koje ćete uvijek imati savršenu kosu (bez imalo truda)

Foto: Instagram @hoskelsa