Jedan od tri najutjecajnija medija u svijetu proslavio dolazak u Hrvatsku uz Severinu!

by | 28 travnja, 2023
hello! hrvatska

Jedna od vodećih svjetskih publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, HELLO! magazin, konačno je stigao u Hrvatsku. Lansiranje na hrvatsko tržište održano je sinoć u zagrebačkoj Laubi i to na partyju za koji se tražila pozivnica više. Izvrsnu atmosferu i odličnu energiju dodatno je svojim nastupom upriličila najveća regionalna zvijezda – Severina.

HELLO! donosi samo provjerene vijesti te ne izvještava na temelju glasina ili tračeva. Upravo zato poznati i slavni s radošću prisustvuju i dijele svoje životne priče i iskustva s HELLO! magazinom.

Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta premisa biti misao vodilja hrvatskog izdanja, za što je okupljen i tim suradnika s dugogodišnjom praksom u domaćem medijskom prostoru.

Severina

Severina, Nikola Grbin (glavni urednik HELLO! Croatia) i Domagoj Glogović (direktor Mediatop International)

Najveće lansiranje u povijesti nekog medija u Hrvatskoj okupilo je mnoga poznata lica poput Maje Šuput, Ive Majoli, Lane Gojak, Tihane Harapin Zalepugin, Ivana Pažanina, Larise Lipovac, Korane Gvozdić, Ivana Šarića, Kristine Radić, Lejle Filipović, Jelene Perčin, Mare Bratoš, Igora Barberića, Nataše Janjić, Marijane Batinić, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Marka Grubnića, Mirne Maras, Marijane Mikulić, Veljka Martona, Nenada Korkuta, Sandija Cenova, Tamare Garbajs Vrdoljak, Sonje Kovač, Marka Petrića, Tine Walme, Aleksandra Šekuljice, Ivana Tandarića, Damira Kedže, Đurđice Vorkapić, Ane Radišić, Borisa Banovića, Nikoline Pišek, Anamarije Asanović, Pedra Soltza te brojna druga.

Maja Šuput

Nikolina Pišek

Nataša Janjić

Riječ je o mediju koji je dio HOLA! grupe koja je u Barceloni davne 1944. počela izdavati časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitatelja prenese dašak glamura. Dugovječnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštujući glavna načela novinarstva. Vjerodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izvještavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, povjerenja, ljubaznosti, integriteta, obiteljskih vrijednosti i suradnje te s ciljem osiguravanja točnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

Lejla Filipović

Marijana Batinić

Ana Radišić

S uredima u Londonu, New Yorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno.

Od danas dostupan i na hrvatskom tržištu, HELLO! će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svijet poznatih i slavnih.

Hello! Croatia zahvaljuje dragim suradnicima Studio Plus, Citroën, Atlantic Grupa, Plodine, Eucerin, Keune, Poliklinika Estera, Iverpan, Westgate, Iva Viljevac, Relx, Avon, Garmin, Brita, Catrice, Royal Hill, ZAKS, Torterie Macaron & grupacija PPD, zahvaljujući kojima je party lansiranja Hello! Croatia bio tako dobar!

Damir Kedžo

Iva Majoli

Jelena Perčin

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Kristina Radić

Larisa Lipovac

Marko Petrić i Tina Walme

Mirjana Mikulec

Mirna Maras

Pedro Soltz

Sonja Kovač

Tamara Garbajs Vrdoljak

Tihana Harapin Zalepugin

Anamarija Asanović

J.R.Produkcija / Lite prom / www.lite-prom.hr

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

Fotografije Severine: Matea Smolčić Senčar