Je li on ‘materijal’ za muža?

by | 24 travnja, 2013

Je li on pravi izbor? Hoće li biti dobar suprug? Hoćemo li se slagati do kraja života? Postoje znakovi koji otkrivaju da je baš on pravi materijal za muža.

U vezi ste već duže vrijeme, prilično dobro se slažete i sve upućuje na to da je sljedeći logičan korak – brak. No, odluka o braku iznimno je teška i za muškarce, ali i za žene. Odavno je poznato da muškarci o tome pomno razmišljaju, ali i žene muče određena pitanja. Je li on pravi izbor? Hoće li biti dobar suprug? Hoćemo li se slagati do kraja života? Istina je da odgovori na ta pitanja nisu jednostavni, ali postoje znakovi koji otkrivaju da je baš on pravi materijal za muža.

Nema ništa protiv vaših slatkih grijeha
Muškarac koji dođe kući s posla i pronađe vas kako na kauču uživate u muffinima, čokoladama i gumenim bombonima (razumijemo, PMS je gadna stvar) te vam se jednostavno nasmiješi i kaže da voli vaše obline, pravi je materijal za muža. On zaista vidi vas, a ne vaš pokoji kilogram viška.

Hvali se vama na svakom koraku
Za razliku od muškaraca koji svoje partnerice skrivaju od svih kao zmija noge, muškarac koji je materijal za muža hvalit će se vama na svakom koraku. Rado će govoriti o vama obitelji, prijateljima, gospođi u pekari, frizeru, susjedima i kolegama na poslu. Naravno, o vama će govoriti isključivo u superlativima, a rečenice će obilovati epitetima. Naravno, sve to čini zato što misli da ste divni, pametni, lijepi i talentirani te želi da to znaju i drugi.

Voli vaše mačke/pse/ribice…
On voli vašeg kućnog ljubimca. Ili se barem pretvara da ga voli. Ili se jednostavno ne žali na njega ili nju. Naprotiv, često se nudi za čuvanje i njegovanje, a ne prigovara ni na dlake na kaputu iako mrzi dlake bilo koje vrste. Takav je muškarac materijal za muža, jer svjesno bira biti tolerantan, i to zato što vas voli. Shvatio je da vi volite tog psa, stoga on to prihvaća kao normalnu stvar.

Dobro se nosi s vašim napadajima ludila
Tu i tamo žena zna ‘poludjeti’, a to uključuje bezrazložno vikanje, plakanje, konstruiranje potpuno nerealnih možebitnih situacija, optuživanje te još neke druge ‘simpatične sitnice’. Muškarac koji je materijal za muža prepoznat će da ste u tom trenutku zapravo ranjivi i uplašeni, pa će vas saslušati, zagrliti i umiriti.

Pristaje raditi stvari koje inače nikada ne bi radio
On će ići s vama u 15 trgovina dok ne pronađete odgovarajuće hlače. On će subotom s vama odlaziti u dom za starije osobe kako biste posjetili vašeg djeda. On će pristati odvesti vas i vašu majku na masažu te će vas strpljivo pričekati. On će činiti još puno sličnih stvari iako mu nisu među najomiljenijima na svijetu. Zašto? Zato što vas voli i zato što je definitivno materijal za muža.

Želi vam ugoditi u krevetu
Možda na početku nije bio najbolji ljubavnik na svijetu, ali s vremenom ste počeli primjećivati da radi stvari koje obožavate i koje vas vode u sedmo nebo. To znači da vas je osluškivao, zapamtio je na što ste reagirali i ispuštali uzdahe, a zapamtio je i onaj razgovor kada ste dijelili maštarije. Ako to nije pravi materijal za muža, onda zaista ne znamo što je.

Nije ljubomoran
Mladim djevojkama ljubomora je katkada privlačna karakteristika jer misle da je zapravo pokazatelj koliko ih njihov dragi voli i želi samo za sebe. No ljubomora je opasna stvar koja nagriza odnos i od života može napraviti pakao. Osim toga, ljubomora otkriva da je muškarac zapravo nesiguran u sebe. Muškarac koji je materijal za muža zna da niste oslijepili kada ste započeli vezu s njim i nema problema ako ste pogledali drugog muškarca. On vas voli i vjeruje vam.

Svjestan je da ste vas dvoje zasebne jedinke
Muškarac koji je materijal za muža dobro zna da vas dvoje niste jedno, nego da ste odvojene jedinke. To znači da je njemu dopušteno baviti se stvarima koje njega vesele, a vama je dopušteno da činite ono što vas veseli. Neki to ne mogu shvatiti pa se u vezi javljaju problemi, ali potencijalni suprug zna da nema ništa loše u tome što vi tri puta tjedno učite meditaciju. On vas voli i poštuje kao osobu.

Zna se kvalitetno svađati
Neki muškarci tijekom svađe ‘udaraju ispod struka’. To nikako nije dobar znak. Ako primjećujete da se vaš muškarac svađa kvalitetno, odnosno da se zna zauzeti za sebe, ali pritom i poštivati vas, onda ga uhvatite i ne puštajte. To je prilično rijetka osobina.

Izvor: tportal.hr