Jasni znakovi koji ukazuju na to da ste spremni useliti se s partnerom

by | 5 travnja, 2020

Ako se trenutačno nalazite u fazi razmišljanja o useljenju s partnerom, sljedeće bi vam informacije mogle biti od velike koristi.

Naime, kako je za In Style otkrila psihoterapeutkinja Jenn Mann, prije zajedničkog života s partnerom dobro trebate promisliti možete li staviti kvačicu na sljedeće točke jer one potvrđuju da ste za to spremni.

Više niste u “fazi medenog mjeseca” 

Prošlo je barem godinu i pol dana otkad ste prohodali i ona početna zaljubljenost je nestala? Sjajno, to znači da ste već prošli i kroz prvu svađu i da ste dobro upoznali jedan drugoga da znate kako funkcionirate i možete li uistinu živjeti zajedno.

Oboje ste rekli “volim te” 

Ovo je vrlo bitna stavka. Ako je istinsko “volim te” došlo i od vas i od vašeg partnera, znači da je vaša veza prešla u jednu čvrstu i stabilnu fazu.

Uključeni ste u njegov život, a i on u vaš

Upoznali ste obitelj i prijatelje jedno drugoga, zajedno rješavate probleme i involvirani ste u njegov život, a i on u vaš. Kako ističe dr. Mann, ovo je izrazito važna točka.

Kad razgovarate o budućnosti, planovi vam se poklapaju

Oboje se želite (ili ne želite) vjenčati, imati djecu i slično. Ako se te stvari ne poklapaju, onda vaša veza nema budućnosti.

Otvoreno razgovarate o novcu

Vrlo je bitno da imate otvoren pristup kada su u pitanju financije, podjela troškova, štednja, ulaganja i slično. Ipak ćete dijeliti dom i život s tom osobom.

Foto: Unsplash

IZVOR: INDEX.HR