Obožavate jela s povrćem? Obratite pažnju na novu kuharicu svima omiljenog kuhara

Nova kuharica omiljenog kuhara, čija su jela ovoga puta u potpunosti na bazi povrća

by | 27 listopada, 2021
Jamie Oliver: Povrće

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima na bazi povrća. U posljednje vrijeme sve više nas želi povećati količinu povrća koje konzumiramo, bilo radi zdravstvenih razloga, njihove cijene ili zaštite planeta.

Inspiriran raznolikim receptima diljem svijeta, Jamie u kuharici Povrće nudi ukusna i jednostavna jela koja slave čari povrća nakon kojih ćete se osjećati sito, zadovoljno i sretno – te vam meso neće nedostajati na tanjuru. Bilo da želite prakticirati bezmesan dan ili dva tjedno, živjeti vegetarijanskim načinom života ili pak sam o želite isprobati neku ukusnu, novu kombinaciju okusa, ova je kuharica za vas.

kuharica s jelima od povrća

Jamie Oliver globalni je fenomen na području kulinarstva i podizanja svijesti o prehrani. Tijekom dugačke medijske karijere, nadahnuo je milijune ljudi da počnu kuhati te da konzumiraju svježu i ukusnu hranu. Jamie je počeo kuhati u roditeljskome pubu još kao osmogodišnjak, a nakon školovanja počeo je raditi kao kuhar. U glasovitome River Caféu uočila ga je jedna producentska tvrtka i tako je nastao Goli kuhar. Dosad je objavio mnoštvo bestselera koji su se prodali u rekordnih 46 milijuna primjeraka, a sve knjige prate i istoimene serije koje broje milijunsku publiku pred malim ekranima. 

Ira Wacha-Biličić potpisuje prijevod pete kuharice Jamiea Olivera na hrvatskom jeziku, a do sada su objavljeni Superhrana – obiteljski klasici, Sve za 30 minuta, Sve za 15 minuta i Superhrana za svaki dan.

Foto: Unsplash, PR