Stigla je nova kuharica omiljenog kuhara čija jela stanu u jednu posudu

by | 26 lipnja, 2023
jamie oliver kuharica

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima kojima sva jela pokušava svrstati – u isti lonac.

Osmišljeni u suradnji s uspješnim britanskim nutricionistima, njegovi recepti, osim što su vrlo ukusni, prate sva načela zdrave i pravilne prehrane.

U svome najnovijem djelu, kuharici “Jedan”, Oliver sva ta saznanja prikuplja i kombinira na nove načine kako bi svako jelo mogao pripremiti u samo jednoj posudi.

Recepti koje pritom nudi iznimno su domišljati, ukusni i opojnih mirisa, ali i vrlo praktični i ekonomični te iznimno laki i brzi za pripremiti.

Pročitajte: Slavimo ljeto uz domaći sladoled po talijanskom receptu 

jamie oliver kuharica

Jamie Oliver globalni je fenomen na području kulinarstva i podizanja svijesti o prehrani.

Tijekom dugačke medijske karijere, nadahnuo je milijune ljudi da počnu kuhati te da konzumiraju svježu i ukusnu hranu. Jamie je počeo kuhati u roditeljskome pubu još kao osmogodišnjak, a nakon školovanja počeo je raditi kao kuhar. U glasovitome River Caféu uočila ga je jedna producentska tvrtka i tako je nastao Goli kuhar. Dosad je objavio mnoštvo bestselera koji su se prodali u rekordnih 46 milijuna primjeraka, a sve knjige prate i istoimene serije koje broje milijunsku publiku pred malim ekranima.

Ira Wacha-Biličić potpisuje prijevod najnovije kuharice Jamiea Olivera na hrvatskom jeziku, a do sada su objavljeni “Sretni dani s Golim kuharom”, “Goli kuhar”, “Povratak Golog kuhara”, “Jamiejeva kuhinja”, “Jamiejeva Italija”, “Jamiejevo ministarstvo prehrane”, “Sve za 30 minuta”, “Sve za 15 minuta”, “Jamie kod kuće”, “Štedite s Jamiejem”, “Superhrana za svaki dan”, “Superhrana – obiteljski klasici” i “Povrće”.

Pročitajte: Stigao je vodič koji parovima rješava svaki problem, od seksa i novca do stresa na poslu i brige o obitelji 

Foto: PR